Teatru pentru Mela Cultură
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 368 Vizualizări

Teatru pentru Mela

UNITER și Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță reprezentația specială a spectacolului „Campionatul de improvizație” ce va avea loc joi 29 iunie 2017, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Național Târgu-Mureș.

„Încasările din vânzarea biletelor pentru acest spectacol for fi virate în contul actriței Teatrului Național Târgu-Mureș, Mihaela Mihai, care suferă de o boală gravă, respectiv, limfom mediastinal (timic) cu celule B mari.

În cadrul aceleiași campanii de strângere de fonduri, în luna august a acestui an, Compania Tompa Miklós va juca spectacolul „Pasărea retro se loveşte de bloc şi cade pe asfaltul fierbinte”, data acestei reprezentații urmând să fie anunțată ulterior.

Biletele pentru ediția specială a „Campionatului de improvizație” pot fi achiziționate începând de vineri 16 iunie 2017, de la casieriile Teatrului Național Târgu-Mureș (cea de la sediul din Piața Teatrului și cea de la Palatul Culturii)”, anunță cei de Teatrul Național Târgu Mureș pe site-ul instituției.

Costurile tratamentului pe care Mela îl urmează la o clinică de specialitate din Viena sunt extrem de mari, orice ajutor financiar fiind binevenit și poate fi direcționat în contul cu nr. OLTEAN MIHAELA FLORINA, Raiffeisen Bank, Agenția Bartok Bela Târgu- Mureș, Cont Lei RO08 RZBR 0000 0600 1934 9712, Cont Euro RO78 RZBR 0000 0600 1934 9713.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE