Home / Slider / Paradă cu peste 1.200 de motociclişti la Maris Fest 2017

Paradă cu peste 1.200 de motociclişti la Maris Fest 2017

Distribuie

Peste 1.200 de motociclişti au participat, sâmbătă, la parada celei de-a treia ediţii a Festivalului Maris Fest 2017, o manifestare de promovare a culturii motociclismului şi a muzicii rock.
Motocicliştii au parcurs un traseu de circa 17 kilometri prin municipiul Târgu-Mureş, până la locul denumit „La 7 plopi”, unde se vor derula restul activităţilor din cadrul manifestării.
Parada moto s-a desfăşurat sub motto-ul „Eleganţă în trafic”, iar pe lângă cei 1.200 de motociclişti, la manifestările Maris Fest şi-au anunţat participarea aproximativ 25.000 de persoane, din cel puţin şapte state europene.
„În ciuda vremii, în acest an peste 1.200 de motociclete au defilat pe străzile oraşului Târgu Mureş, în cadrul celei mai mari parade moto din ţară, Maris Fest 2017, ajunsă la cea de-a treia ediţie. Motto-ul evenimentului din acest an este ‘Eleganţă în trafic’, iar, simbolic, participanţii au defilat purtând papioane şi cravate, însă mesajul este acela de a ne purta civilizat în trafic, motociclişti şi alţi conducători auto. Primii 200 de participanţi au primit gratuit aceste accesorii din partea organizatorilor”, a declarat, pentru Agerpres, ofiţerul de presă evenimentului, Andrada Gorog.
Potrivit reprezentantei Maris Fest 2017, anual, acest festival, pe lângă promovarea culturii motociclismului şi a muzicii rock, urmăreşte să atragă atenţia asupra aspectelor importante prin intermediul promovării valorilor de interes public şi, pe lângă mesajul ”Eleganţă în trafic”, este promovat şi un mesaj ecologic, ”Salvaţi pădurile!”.
Andrada Gorog a precizat că, pe lângă evidenţierea comportamentului necesar a fi adoptat de către toţi participanţii la trafic, scopul Maris Fest este şi acela de a promova creşterea numărului de turişti în Târgu Mureş, nefiind doar un eveniment dedicat exclusiv motocicliştilor, ci şi iubitorilor de rock.

(Sursa: www.agerpres.ro)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Hochei: Victorie în ultima deplasare din sezon

Distribuie Echipa de hochei U15 din cadrul CSM Târgu Mureș s-a impus în ultimul meci …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.