Share

Home / Administratie / Staţionări neregulamentare pe domeniul public

Staţionări neregulamentare pe domeniul public

Cadrele Biroului de Siguranță Rutieră – Direcţia Poliţia Locală Târgu-Mureş au constatat, în perioada 12 – 19 iunie, un număr de 212 fapte aflate sub incidența Hotărârii Consiliului Local nr. 197/2007 modificată și a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002, care sancționează nerespectarea dispozițiilor legale referitoare la oprirea, staționarea, parcarea și accesul interzis.

„Au fost identificate un număr de şase vehicule cu masa mai mare de 7,5 tone care nu dețineau autorizație de liberă trecere pe anumite sectoare de drum, motiv pentru care conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu câte 290 de lei și două puncte penalizare, în conformitate cu prevederile Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice”, a menţionat Valentin-Constantin Bretfelean, directorul executiv al Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Evoluția criminalității contra patrimoniului în Mureș

În decursul anului 2019, la nivelul judeţului Mureş au fost sesizate 5.671 de infracţiuni contra …

Share
Share