Share

Home / Business / Sondaj de opinie pe site-ul Aeroportului „Transilvania”

Sondaj de opinie pe site-ul Aeroportului „Transilvania”

Aeroportul Internațional ”Transilvania” Târgu-Mureș continuă pregătirile pentru relansarea activității aeroportuare. Pe lângă lucrările tehnice, care rămân primordiale, atenția se îndreaptă în permanență către pasageri și nevoile lor.

Astfel, miercuri, 21 iunie, a fost lansat pe pagina www.aeroportultransilvania.ro, sondajul care va ajuta conducerea Aeroportului Internațional ”Transilvania” Târgu-Mureș să vină în întâmpinarea cerințelor pasagerilor care aleg să călătorească cu avionul.

”Pasagerii, siguranța și confortul acestora, precum și gradul lor de așteptare legat de serviciile pe care le oferim se află în atenția noastră permanentă. Ne dorim ca, odată cu refacerea pistei și atragerea unor noi companii aeriene, să putem oferi clienților Aeroportului Internațional ”Transilvania” Târgu-Mureș noi destinații. Pentru a fi cât mai aproape de ei și pentru a putea răspunde cât mai eficient și cu celeritate solicitărilor primite, am lansat acest sondaj care sperăm că ne va oferi mai multe informații despre destinațiile și serviciile pe care clienții și le doresc din partea noastră. În acest sens, participarea lor activă în viitorul Aeroportului se poate materializa prin completarea acestui sondaj. Modalitatea de completare a chestionarului este foarte simplă și datele colectate ne pot ajuta foarte mult. Îi invit pe cei interesați să acceseze pagina de internet a Aeroportului, www.aeroportultransilvania.ro, unde au posibilitatea să completeze sondajul în limbile română, maghiară sau engleză”, a declarat Peti Andrei, președintele Consiliului de Administrație  al Aeroportului Internațional ”Transilvania” Târgu-Mureș.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bunuri ale SC Distileriile Regun Reghin SRL, scoase la licitație

Lichidatorul Distileriile Regun SRL vinde următoarele grupuri de active, în bloc, prin licitaţie publică, în …

Share
Share