Jucători noi la ASA Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 971 Vizualizări

Jucători noi la ASA

Lotul formației ASA Târgu-Mureș va fi schimbat aproape în totalitate pentru noul sezon, a anunţat vineri, 23 iunie, Dinu Gheorghe, managerul general al clubului.

„În momentul acesta reconstruim lotul. Cu cei care mai au contract cu noi, ne vom reîntâlni luni la reunire. Cu cei care încheie contractele la 30 iunie vom purta negocieri și vom decide cine rămâne. Vor veni jucători noi, care să ne ajute, cu o anumită experiență, undeva în jurul a 28-30 de ani. Avem nevoie de astfel de jucători la nivelul Ligii a doua. De asemenea, vom aduce jucători tineri, majoritatea sub formă de împrumut, pentru a îndeplini condiția de a avea în teren trei sub 21 de ani. Vrem să facem pași mărunți, să nu ne grăbim cu transferurile. Până când echipa va pleca într-o perioadă centralizată să avem lotul format în proporție de 80%”, a afirmat Dinu Gheorghe, cu prilejul unei conferinţe de presă.

Reunirea lotului este programată pentru luni, 26 iunie, la Academia de Sport. Jucătorii se vor pregăti la Târgu-Mureș până în 9 iulie, când se va pleca într-un cantonament, la Brașov.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE