Scafandrii târgumureșeni caută un posibil înecat în zona străzii Barajului Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 811 Vizualizări

Scafandrii târgumureșeni caută un posibil înecat în zona străzii Barajului

Trei scafandri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Mureș caută, la această oră, o persoană posibil înecată în râul Mureș, în zona străzii Barajului din Tîrgu Mureș.

Pompierii târgumureșeni au fost alertați în jurul orei 14.30, prin Dispeceratul 112 că în apele Mureșului, în aval de podul peste râul Mureș care desparte municipiul Tîrgu Mureș de comuna Sâncraiu de Mureș, s-ar putea să se afle un cadavru.

„Ni s-a transmis existența unei persoane posibil înecate. Ne-am deplasat cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță de tip SMURD și echipa de scafandri cu o barcă pneumatică”, ne-a declarat căpitanul Cristian Virag, purtătorul de cuvânt al ISU „Horea” Mureș.

Doi copii care se scăldau în râul Mureș susțin că au simțit la un moment că se împiedică de ceva în apă, au încercat să vadă despre ce este vorba și ar fi dat peste un cadavru. S-au speriat, au fugit din apă și le-au povestit părinților care au sunat la 112. Copiii le-au arătat, de altfel, scafandrilor locul unde ar fi dat peste persoana posibil înecată, însă până la această oră căutările pompierilor au fost în van.

Vom reveni. (L. V.)

)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE