Tâlhărie la Şăulia. Victima, lăsată fără pantofi! Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 328 Vizualizări

Tâlhărie la Şăulia. Victima, lăsată fără pantofi!

Secția de Poliție Rurală nr. 2 Band a fost sesizată duminică, 25 iunie, de către un bărbat, despre faptul că în jurul orei 4.30, la intrare în localitatea Șăulia a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

La faţa locului, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și cei de la Secția de Poliție Rurală nr. 2 Band au constatat faptul că victima, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Band, prezenta leziuni corporale și a fost deposedat de bunurile pe care le avea asupra lui.

„Victima ar fi fost agresată de două persoane care i-ar fi provocat leziuni corporale și i-ar fi sustras 200 lei, o pereche de pantofi, un telefon mobil, o pereche de ochelari și un lănțișor de aur, fiindu-i provocat un prejudiciu de aproximativ 1.360 lei. În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti au fost identificaţi doi tineri, de 20 şi 23 de ani, domiciliaţi în localităţile Şăulia şi Zau de Câmpie, bănuiţi de comiterea faptei. În fapt, cei doi tineri ar fi urmărit victima de la un bar din localitatea Miheșu de Câmpie, iar după parcurgerea unei distanțe de aproximativ 300 de metri, i-ar fi aplicat mai multe lovituri în zona feței și a corpului şi ar fi deposedat-o de mai multe bunuri”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Față de cei doi tineri a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureș, cu propunere de solicitare a arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

„Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80%, cercetările fiind continuate cu privire la săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. La activităţi au participat specialişti din cadrul Serviciului Criminalistic Mureş”, se arată în comunicat.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE