FOTO: Ziua Drapelului Naţional sărbătorită la Sărmaşu Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 569 Vizualizări

FOTO: Ziua Drapelului Naţional sărbătorită la Sărmaşu

Într-o atmosferă festivă, luni, 26 iunie, începând cu ora 12.00, cu ocazia sărbătoririi Zilei Drapelului Național, a avut loc o ceremonie publică de înălțare a Drapelului României pe catarg, în Parcul Central din orașul Sărmașu, la monumentul “Vasile Simonis”. Ceremonia a fost organizată de Consiliul Local și Primăria orașului Sărmașu .

În cadrul Sfântei Liturghii săvârşită duminică, 25 iunie, la Biserica Ortodoxă „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” Sărmașu, a avut loc slujba religioasă de sfințire a Drapelului Național.

Garda purtătoare de la Secția de Pompieri Sărmașu, împreună cu oficialitățile locale, a adus drapelul și a fost înălțat pe catarg concomitent cu intonarea Imnului Național al României.

Au fost prezenți reprezentanți ai Primăriei orașului Sărmașu, primarul orașului – ing. Ioan Mocean, Parohia Ortodoxă Română Sărmașu a fost reprezentată prin preot Bucur Cașu Ilie și preot Daniel Camară, Secția de Pompieri Sărmașu a fost reprezentată prin lt. col. Nagy Sandor, Poliția Orașului Sărmașu prin scms. Aurel Valentin Lobonţ, iar Liceul Teoretic „Samuil Micu” prin directorul adjunct prof. Nicolae Șărban.

Programul s-a încheiat cu un moment artistic de poezie și cântec, susținut de corul Amadeus, îndrumat de preot Daniel Camară.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE