Home / Invatamant / Ședință de repartizare a locurilor pentru romi în licee

Ședință de repartizare a locurilor pentru romi în licee

Inspectoratul Școlar județean Mureș a anunțat organizarea ședinței publice de repartizare a candidaților pe locurile speciale pentru romi alocate în licee și în învățământul profesional de 3 ani. Ședința de repartizare va avea loc în data de 6 iulie, începând cu ora 10.00, în sala festivă a Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Târgu Mureș.

„Pentru desfășurarea în bune condiții vă rugăm să transmiteți candidaților, părinților sau reprezentanților legali ai acestora următoarele informații: 1. Candidații vor fi însoțiți de către părinți sau reprezentantul legal; 2. Candidații vor avea asupra lor documentele de identitate, fișa de înscriere eleiberată de unitatea de învățământ și o recomandare scrisă din parte președintelui unei organizații civice, culturale sau politice a rromilor, legal constituită, prin care se atestă apartenența candidaților la etnia rromilor”, se precizează în adresa ISJ Mureș către unitățile de învățământ din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

EXCLUSIV. Cornul, laptele și merele pentru elevi și preșcolari, afacere de 4,3 milioane de euro în Mureș

Consiliul Județean Mureș a atribuit, în data de 8 septembrie 2021, un contract în valoare …