Victorie în primul joc de verificare pentru ASA FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 577 Vizualizări

Victorie în primul joc de verificare pentru ASA

În prima partidă amicală disputată după retrogradarea în Liga II de fotbal, ASA Târgu-Mureș a învins sâmbătă pe teren propriu cu scorul de 5-0 formația Mureșul Rușii Munți. Golurile au fost înscrise de: Petra (38, 70-din11 m), Schieb (50), Tornyai (75) și Bordaș (89).
Întâlnirea a fost una „aproape de Liga III”, deoarece în lotul fostei prim divizionare s-au aflat majoritatea jucătorilor care au evoluat în sezonul recent încheiat în acest eșalon, iar echipa din Rușii Munți a ratat de puțin promovarea. La ASA s-au aflat în lot foarte puțini jucători cu prezențe de doar câteva partide, chiar numai minute pe prima scenă, sau aflați doar în lot. „Veteranii” au fost Candrea, Petra, Schieb, Răzvan Stoica, Chertes și portarul Moga, primul, în vârstă de 22 de ani fiind cu prezențele cele mai multe în prima divizie, dar majoritatea după despărțirea de mai mulți dintre obișnuiții titulari. De partea cealaltă, câștigătoarea ediției în Liga IV a avut și ea câteva absențe față de lotul care a ratat de puțin promovarea în eșalonul trei și a disputat acest joc practic fără pauză, susținând în urmă cu doar o săptămână returul barajului cu campioana județului Brașov, Viitorul Ghimbav. Prima repriză a fost relativ echilibrată, cu o ușoară dominare a târgumureșenilor, care au reușit deschiderea scorului prin Petra abia spre finalul primei reprize, în urma uneia dintre puținele faze cursive ale primei părți.
Schimbările au rupt echilibrul
Antrenorul Balint Laszlo a avut la dispoziție un lot superior valoric și schimbările efectuate după pauză au scos în evidență acest lucru. În partea a doua ambele echipe arătau mai degrabă ca două echipe de juniori și repriza a fost dominată mai clar de târgumureșeni, care au mai punctat de alte patru ori și au ratat alte câteva situații clare. Echipa din Rușii Munți a avut și ea o ocazie uriașă de a înscrie la scorul de 4-0, dar atacantul formației antrenorului Ovidiu Mărginean s-a complicat în fața porții până a fost blocat de către apărătorii târgumureșeni.
A fost o primă partidă de verificare, dar este evident că echipa va suferi în perioada următoare numeroase modificări în componența lotului. ASA a început jocul cu formația: Florin Iacob – Robert Băjan, Carlos Chertes, Robert Candrea, Denis Casian, Costin Raiciu, Bogdan Onul, Marvin Schieb, Rafael Licu, Vasile Petra, Răzvan Stoica, iar după pauză au mai intrat: Bogdan Moga – Szasz Tamas, Ardelean, Birtalan Alpar, Tornay Andrei, Darius Bogățan, Andrei Bordaș, Raul Iliescu, Sergiu Păcurar, iar Petra și Onul au reintrat pe parcursul reprizei secunde, în locul lui Candrea și Schieb.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE