Home / Cultură / A doua ediție “Desculţ în iarbă”. Până la apogeul relaxării

A doua ediție “Desculţ în iarbă”. Până la apogeul relaxării

“Desculț în iarbă” este o poveste, o poveste cu oameni care știu să se bucure de moment, care vor să se rupă de viața cotidiană măcar pentru o zi, care să nu uite să danseze desculți în iarbă într-o locație atât de “controversată”, dar absolut superbă, The Island Mureș (str. Plutelor nr 4).

 

După plimbarea cu bacul pe râul Mureș, participanții se vor putea relaxa în hamace și sunt încurajați să-și aducă pături și cărți cu ei, pentru o experiență completă. Evenimentul va fi acompaniat de un DJ până la ora 18, după care, participanții vor putea asculta muzică jazz live. Artiștii au plăcerea de a performa pe scenă desculți. La lăsarea întunericului, sub clar de lună, toți cei care vor participa la eveniment sunt invitați la film, al cărui titlu va fi un mister până în ziua evenimentului, însuflețit nu doar de cerul înstelat, dar și de decorul format din ghirlande luminoase.

Desfășurarea evenimentului:
Activități în cadrul evenimentului
„Se spune că o carte nu trebuie niciodată judecată după coperți. Dar dacă nu ați putea să-i vedeți nici măcar coperțile? Cum ar fi atunci?
Desculț în iarbă împreună cu Diverta lansează campania Blind Book. Participantii la eveniment aduc de acasă o carte pe care au citit-o deja, iar Diverta îți dă o carte secretă la schimb. Toate cărțile aduse de participanți vor fi adunate de asociația ESTIEM și donate către orfelinate în cadrul programului ”White week”. (În cazul în care nu mai prindeți o carte, puteți oricum să donați cartea adusă și să achiziționați una nouă de la standul” Diverta” din cadrul evenimentului).

Programul ediției Desculț în iarbă // Până la apogeul relaxării:
11:30 – DJ
16:30 – Concert live Big John & Los Emberek
20:00 – Concert live MARIA RĂDUCANU
21:30 – Momentul special Desculț în iarbă
22:00 – Proiecție de film (bineînțeles, filmul rămâne un mister)

Serviciile din cadrul evenimentului: Cafea & sucuri naturale, bar, bar prosecco & wine & cocktails, food court, înghețată, pop corn.

Ne dorim ca evenimentul “Desculț în iarbă” să fie organizat de mureșeni pentru mureșeni!

Accesul se va face în baza unui bilet care va costa 15 lei. Acces gratuit pentru copii până la vârsta de 14 ani.
https://www.facebook.com/descultiiniarba/?fref=ts

Vor urma:
Ediția cu numărul 3 – 22 iulie 2017 “Desculț în iarbă până la răsărit”
Ediția cu numărul 4 – 12 august 2017
Ediția cu numărul 5 – 10 septembrie 2017

Desculț în iarbă este un concept de eveniment care s-a născut din nevoia locuitorilor orașului Tîrgu Mureș pentru relaxare.  Pe data de 3 iunie a avut loc prima ediție, care face parte dintr-o serie de 5 evenimente desfășurate în aceeași locație pe tot parcursul verii, și a fost pusă sub semnul „Desculț în iarba până la apusul lunii”.
Evenimentele sunt diferite ca activități și tematică de la ediție la ediție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Schimbări ale ratelor de incidență COVID-19 în mai multe localități din Mureș!

Ca urmare a adresei nr. 2639/29 octombrie 2020 a Direcției de Sănătate Publică a Județului …