Joi începe noul festival al Mureșulul – festivalul VIBE! Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 881 Vizualizări

Joi începe noul festival al Mureșulul – festivalul VIBE!

Peste 5000 de tineri din toată țara vor sosi la Tîrgu Mureș pentru a participa la festivalul VIBE, organizat în spatele complexului Weekend. Pe cele patru scene ale festivalului vor urca artiști internaționali de renume, ca Borgore sau Pendulum DJ Set, ultimul fiind la al doilea concert în Tîrgu Mureș, după ce în 2007 a urcat pe scena principală a fostului festival Peninsula, organizat în același loc. K-lu, DJ Shiver, Koszika & The Hot Shots sau Andrei Chelbezan sunt doar câțiva dintre artiștii locali, iar Wellhelo, Brains, Margaret Island sau Anna & the Barbies vor fi principalli invitați din Ungaria.

Festivalul VIBE reașează orașul pe harta festivalurilor din România după 5 ani. Scopul organizatorilor este dezvoltarea vieții culturale a orașului, organizând un festival care atrage mulți tineri din toată țara la Tîrgu Mureș.

Organizatorii festivalului VIBE doresc ca programele culturale din Tîrgu Mureș să devină cât mai accesibile atât pentru comunitatea locală cât și pentru cei care vizitează orașul. “Să observăm și să sprijinim evenimentele care dau un plus de valoare pentru oraș, județ si comunitate!” – a spus Rés Konrád Gergely, organizator principal.

 

Tîrgumureșenii susțin VIBE

Mai mult de 30 de companii târgumureșene s-au alăturat unei campanii organizate de festival: aceștia au lipit afișe de susținere a festivalului în magazinele lor, deoarece sunt de părere că un festival de asemenea anvergură este bun pentru oraș și pe plan economic. Tinerii care vin la festival vor petrece timp și în oraș, în localuri, terase, contribuind la creșterea economică a orașului.

La VIBE sunt așteptați toți tîrgumureșenii: pe lângă programele muzicale, va fi și un parc de distracții, programe pentru copii organizate de studenții de la UBB Tîrgu Mureș, expoziții, și multe alte programe interesante. Food Courtul va fi unul uriaș, unde festivalierii vor putea alege dintre diferite mâncăruri delicioase.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE