Home / Cultură / Spectacol de caritate pentru Mela

Spectacol de caritate pentru Mela

După ce colegii Melei din Compania Liviu Rebreanu s-au jucat și au jucat pe Scena Mare a Teatrului Național piesa Campionat de improvizație, iar toate sumele colectate din vânzarea biletelor îi vor fi virate în conturile sale, și actorii din Compania Tompa Miklos dovedesc că sunt alături de actrița Naționalului. Astfel, în cadrul Festivalului Vâltoarea Mureșeană 2017, ei vor juca spectacolul Pasărea retro se loveşte de bloc şi cade pe asfaltul fierbinte de Radu Afrim, iar banii adunați îi vor fi donați Melei. Reprezentația va avea loc sâmbătă, 26 august, de la ora 20, în Sala Mare a Teatrului Național Tîrgu Mureș. Spectacolul va fi supratitrat în limba română.
Biletele se pot cumpăra de vineri, 30 iunie de la casieria Sălii Mici și în ziua reprezentației de la casieria Sălii Mari, cu o oră înainte de începerea spectacolului.
Mela suferă de o boală gravă – „limfom mediastinal (timic) cu celule B mari” – și are nevoie de (auto)transplant. Costurile tratamentului pe care Mela îl urmează la o clinică de specialitate din Viena sunt extrem de mari, orice ajutor financiar fiind binevenit.
Donații suplimentare pot fi direcționate direct în conturile deschise pe numele OLTEAN MIHAELA FLORINA la Raiffeisen Bank: RO08 RZBR 0000 0600 1934 9712 (LEI) și RO78 RZBR 0000 0600 1934 9713 (EURO). (S. G.)
Foto: Cristina Gânj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Persistă numărul ridicat al cazurilor de COVID-19

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis miercuri, 28 octombrie, prin intermediul unui buletin …