UMF Tîrgu Mureș a câștigat patru noi proiecte Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 261 Vizualizări

UMF Tîrgu Mureș a câștigat patru noi proiecte

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș a câștigat, recent, în cadrul unei competiții, patru noi proiecte în valoare de peste 500.000 lei, finanțate de Ministerul Educației Naționale din Fondul de Dezvoltare Instituţională destinat universităţilor de stat – FDI 2017.

Rectorul UMF Tîrgu Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei, a declarat că cele patru proiecte câștigate au ca domenii de activitate: creșterea echității sociale, în vederea incluziunii sociale și sporirea accesului la învățământul superior, inclusiv cele privitoare la consilierea și orientarea în carieră; internaționalizarea învățământului superior; înființarea și susținerea activităților societăților antreprenoriale studențești, precum și asigurarea transparenței în gestiunea studenților și implementarea registrului matricol unic.

„Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș a câștigat de curând patru proiecte în cadrul unei competiții organizate de către Ministerul Educației Naționale, pe axa Fondului de Dezvoltare Instituțională, în valoare de peste 500.000 lei, care au patru domenii de activitate: creșterea echității sociale, internaționalizarea învățământului superior, susținerea activității antreprenoriale studentești și registrul matricol unic, o platformă online integrată care permite o evidență foarte exactă a studenților”, a declarat prof. dr. Leonard Azamfirei.

Competiția a fost coordonată de Consiliul Naţional pentru Finanţarea Învăţământului Superior (CNFIS) care a evaluat și selectat proiectele depuse de universităţi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE