Miss-uri de Mureş (11). Zâmbetul, accesoriul nr. 1 pentru Andreea Sfîriac Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1179 Vizualizări

Miss-uri de Mureş (11). Zâmbetul, accesoriul nr. 1 pentru Andreea Sfîriac

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial inedit de interviuri realizate în perioada 2012-2017 cu cele mai frumoase mureşence, laureate cu titlul de Miss în cadrul unor concursuri de profil internaţionale, naţionale şi locale.

Redăm, în rândurile de mai jos, interviul scos „de la naftalină”, din arhiva Zi de Zi.

Câştigătoare a titlurilor de Miss Târgu-Mureş 2013 şi Miss Transilvania 2011, Andreea Sfîriac este de părere că deşi fiecare femeie este frumoasă în felul ei, la un concurs de frumuseţe diferenţa este făcută de zâmbet, atitudine, inteligenţă şi nu în ultimul rând de calităţile fizice. În prezent, Andreea Sfîriac are 1,75 metri înălţime, 58 de kilograme, este elevă la Colegiul Economic “Transilvania” din Târgu-Mureş şi mărturiseşte că nu ar spune “nu” unei cariere în modelling…

Reporter: Ce senzaţie ai avut când ai văzut pe fruntea ta coroniţa de Miss? E adevărat că senzaţia este unică?

Andreea: E foarte adevărat că senzaţia este unică, pe moment emoţiile m-au copleşit, mi-au dat şi lacrimile de fericire şi parcă nu realizam cu adevărat că dintre atâtea fete frumoase eu sunt desemnată câştigătoarea concursului de Miss.

Reporter: Ce te-a determinat să participi la concurs?

Andreea: Eram la un shooting foto pentru revista “Next Temptations” când am aflat că preselecţia pentru Miss Târgu-Mureş 2013 urma să fie peste două zile. La început nu am dat prea mare importanţă, de fapt nu eram decisă dacă să merg sau nu. Am ajuns acasă, i-am povestit mamei mele iar la insistenţele ei şi încurajările primite din partea a două-trei persoane am ajuns la preselecţie.

Reporter: Care crezi că sunt calităţile care te-au făcut să câştigi?

Andreea: Cele mai importante lucruri după părerea mea într-un concurs de frumuseţe sunt zâmbetul, atitudinea, inteligenţa şi nu în ultimul rând calităţile fizice. Pe scenă am zâmbit încontinuu, pentru că “Zâmbeşte!” este sfatul care ţi-l dă oricine înaintea unui concurs de frumuseţe. Am fost dezinvoltă, degajată, naturală, am avut încredere în mine fiindcă pe scenă eram eu, cea adevărată, nu am jucat niciun rol.

Reporter: Ce s-a schimbat în viaţa ta de la cucerirea titlului de Miss Târgu-Mureş?

Andreea: Mare lucru nu s-a schimbat, totul decurge normal dar sunt conştientă că numele meu a ajuns la urechile multor târgumureşeni…

Reporter: Ce ai învăţat din experienţa acumulată la concursurile de frumuseţe?

Andreea: Mă simt onorată să deţin titlul de Miss Târgu-Mureş, fiecare concurs, indiferent în ce domeniu, este o experienţă unică, care ajută la îmbunătăţirea “bagajului de conoştinte”.

Reporter: Care e după părerea ta definiţia unei femei frumoase?

Andreea: Definiţia unei femei frumoase? Citeam undeva că trebuie să realizezi încă de la început că eşti o persoană frumoasă, că felul în care te porţi şi felul în care te vezi te ajută să fii frumoasă. Eu cred că fiecare femeie este frumoasă în felul ei.

Reporter: Ai vreun motto după care te ghidezi în viaţă?

Andreea: Da, am unul care îmi place, care mă întăreşte, dar nu neaparat mă ghidează în viaţă… “Dacă lupţi poti pierde, dar dacă nu lupţi eşti pierdut.”

Reporter: Crezi că frumuseţea e indispensabilă pentru a reuşi în viaţă?

Andreea: Nu cred că frumuseţea e indispensabilă, frumuseţea fizică e trecătoare, rămâne frumuseţea interioară, dacă o ai, dar trebuie să recunosc că sunt multe femei care au reuşit doar pentru că erau frumoase.

Reporter: Cum îţi menţii silueta, ai ceva trucuri alimentare în acest sens?

Andreea: Încerc să mănânc cât mai sănătos, hidratare, exerciţii fizice şi mult sport.

Reporter: Ce recomandări ai pentru fetele care participă la concursuri de frumuseţe?

Andreea: Cum am spus şi mai devreme, zâmbetul este cel mai important accesoriu care iese primul în evidenţă. Le mai recomand să aibă atitudine şi încredere în ele.

A consemnat Alex TOTH

Foto: Adi COCO, Facebook

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE