Home / Invatamant / Simulare de admitere, la UMF Târgu-Mureş

Simulare de admitere, la UMF Târgu-Mureş

Distribuie

Liga Studenților din Târgu-Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu-Mureș, organizează sâmbătă, 15 iulie, simularea examenului de admitere la UMF Târgu-Mureș.

Candidații care doresc să urmeze cursurile unui pogram de studiu din cadrul Universității și vor să-și testeze cunoștințele înaintea examenului propriu-zis trebuie să știe că se mai pot înscrie la simulare până în data de 12 iulie. Până acum, s-au înscris 500 de candidați din întreaga țară.
Simularea examenului de admitere se desfăsoară atât pentru specializările mari (Medicină Generală, Medicină Denatară și Farmacie), cât și pentru specializările mici (Asistență Medicală Generală, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare Medicală, Nutriție și Dietetică, Tehnică Dentară și Cosmetică Medicală); pentru ambele probe de concurs, biologie și chimie, și în ambele limbi de predare, limba română și limba maghiară. Rezultatele simulării vor fi afișate în data de 17 iulie. Pentru mai multe detalii, cei interesaţi sunt invitaţi să acceseze site-ul simulării: http://simulare.lstgm.ro/.

Examen de admitere

UMF Târgu-Mureș organizează, în data de 26 iulie, examenul de admitere pentru programele de studii acreditate/autorizate de la Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară și Facultatea de Farmacie. Înscrierea candidaților la examen se va face în perioada 17 iulie 2017, orele 8.00 – 21 iulie 2017, orele 12.00, prin intermediul portalului de înscriere online (24h din 24h) accesibil de pe pagina principală a site-ului Universității: www.umftgm.ro.
Pentru candidații care întâmpină dificultăți în utilizarea portalului, va fi disponibil un Call Center, număr de accesare 0265-208.948, la care candidații pot apela pentru lămuriri, în perioada 17 – 20 iulie 2017, între orele 9.00 – 14.00.
“În acest an, a fost suplimentat numărul de locuri bugetate la programele mici de studii, iar la Medicină și Medicină Dentară testul la admitere va fi făcut doar din întrebări la prima vedere, în timp ce la Farmacie vor fi 50 de întrebări la prima vedere și 50 de întrebări din cartea de teste de admitere. Modalitatea de înscriere, calendarul de concurs și locul în care se vor desfășura probele scrise sau practice ale concursului de admitere, pentru toate programele de studii, se regăsesc pe site-ul Universității. Recomandăm consultarea periodică a secţiunii Admitere 2017 pentru fi la curent cu informaţiile oficiale”, se arată într-un comunicat de presă remis de Compartimentul Relații Publice UMF.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Elevii de la o școală din Târgu Mureș, calificați în finala națională a concursului European Money Quiz

Distribuie Elevii de la Școala Gimnazială „Serafim Duicu” din municipiul Târgu Mureș au participat, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.