Share

Home / Administratie / Şedinţă extraordinară la Consiliul Judeţean Mureş

Şedinţă extraordinară la Consiliul Judeţean Mureş

Dispoziţie nr. 193 din 4 iulie 2017 privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică extraordinară pentru data de 7 iulie 2017, ora 13.00.

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, în baza articolului 94, alineatul (2), (3), (5), (7), (8) şi articolului 106, alineatul (1)  din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, dispune:

Articol unic: Se convoacă plenul Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică extraordinară pentru data de 7 iulie 2017, ora 13.00, în sala mare de şedinţe din Palatul Administrativ, având următoarea ordine de zi:

1) Proiect de hotărâre privind modificarea unor acte administrative pentru implementarea proiecului ”Reabilitare DJ 106 Agnita – Sighișoara”;

2) Întrebări, interpelări, răspunsuri, opinii.

Preşedinte,

Péter Ferenc

Secretar,

Paul Cosma

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Exclusiv: Barbat ucis de urs în Mureș

Autoritățile locale din comuna Suplac au anunțat pe o rețea de socializare un atac al …

Share
Share