Miss-uri de Mureş (14). Alina Ceuşan, pledoarie despre simplitate şi echilibru Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 9129 Vizualizări

Miss-uri de Mureş (14). Alina Ceuşan, pledoarie despre simplitate şi echilibru

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial inedit de interviuri realizate în perioada 2012-2017 cu cele mai frumoase mureşence, laureate cu titlul de Miss în cadrul unor concursuri de profil internaţionale, naţionale şi locale.

Redăm, în rândurile de mai jos, interviul scos „de la naftalină”, din arhiva Zi de Zi.

Câştigătoare a titlului de Miss Târgu-Mureş 2009, Alina Ceuşan reprezintă în prezent un nume cu greutate în lumea mondenă din Târgu-Mureş şi Cluj Napoca, municipiu unde este studentă la specializarea Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării. PR la Boulevard Studio, Fashion Blogger şi Club Midi, totodată bloggeriţă de succes, tânăra în vârstă de 21 de ani, 1,70 metri înălţime şi 48 de kilograme este de părere că frumuseţea există în fiecare dintre noi însă trebuie cultivată. “Frumuseţea se cultivă, cum spunea un blogger, “Frumuseţea se învaţă”. Trebuie doar antrenată. Trebuie doar să vrei”, afirmă Alina Ceuşan…

Reporter: Ce te-a determinat să te înscrii la primul concurs de frumuseţe la care ai participat?

Alina: Agenţia, cu siguranţă. Am primit un imbold de la fetele din agenţie. Eu aveam 17 ani pe atunci.

Reporter: Ce ai simţit când ai purtat pe frunte coroniţa de Miss Târgu-Mureş?

Alina: Am simţit că toate orele de pregătire petrecute alături de fete şi de cei care ne-au îndrumat au fost lăsate în urmă, pentru o faimă de zece secunde.

Reporter: Ţi-a schimbat în vreun fel viaţa experienţa respectivă?

Alina: Cu siguranţă, o vreme multă lume îmi asocia numele cu acest titlu şi a fost un plus…

Reporter: Se spune că există o presiune constantă după ce devii Miss. Tu ai simţit aşa ceva?

Alina: Niciodată. Am continuat să fiu cine am fost şi până atunci. Simplitatea şi modestia mi-au adus şi acel premiu, nu văd de ce ar fi trebuit să fiu în alt fel mai apoi…

Reporter: Care e definiţia ta pentru frumuseţe?

Alina: Frumuseţea există în fiecare dintre noi. Nu am să vă plimb privirea prin definiţii expirate. Frumuseţea trebuie cultivată. Dacă cineva îmi spunea mie când aveam 15 ani că voi arăta cum arăt acum şi voi face ceea ce fac acum, într-o primă instanţă nu aş fi crezut, desigur. Motto-ul meu nu e ales la întâmplare: “Be the kind of person that you would like to meet.” Tocmai acest fapt, tocmai aceste cuvinte nu mă lasă să stagnez în evoluţia mea, faptul că în fiecare zi trebuie să devin persoana pe care mi-aş dori să o întâlnesc. Mi-aş dori nespus de mult să pot merge înapoi în timp, să fac o incursiune şi să-i spun fetiţei de 15 ani, cu aparat dentar, care stătea plictisită uitându-se pe geam, în timpul orei de chimie, că lucrurile care i se întâmplă au un motiv. Şi toate acestea se întâmplă cu un motiv: pentru a deveni mai târziu, genul de persoană pe care ai vrea să o întâlneşti. Nu, chiar nu am făcut această definiţie despre mine, e despre fiecare fată de 15 ani care mă întreabă acum “Cum a început totul?” printr-un simplu e-mail. Frumuseţea se cultivă, cum spunea un blogger, “Frumuseţea se învaţă”. Trebuie doar antrenată. Trebuie doar să vrei…

Reporter: Te-a ajutat în vreun fel frumuseţea în carieră?

Alina: Având în vedere faptul că am cochetat o vreme şi cu shooting-urile, da, m-a ajutat mult. În sinea lor, personajele feminine sunt propulsate în general mai departe prin frumuseţea lor.

Reporter: Care e secretul siluetei tale de invidiat?

Alina: Mişcarea zilnică, alimentaţia sănătoasă. Nu există neaparat un secret. Secretul stă în echilibru şi în dorinţa de a face ceva pentru corpul tău.

Reporter: Ce recomandări ai pentru fetele care doresc să participe la concursuri de frumuseţe?

Alina: Să aibă încredere în personajul pe care îl reprezintă pe scenă, să zâmbească mult, să ţină cont în primul rând de acea conexiune invizibilă între scenă şi public.

A cosnemnat Alex TOTH

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE