Home / Administratie / Ordinea publică la Festivalul Vibe, supravegheată de jandarmi

Ordinea publică la Festivalul Vibe, supravegheată de jandarmi

Distribuie

Timp de patru zile, Jandarmeria Mobilă Mureș va derula misiuni pentru desfășurarea Festivalului „Vibe”, în cele mai bune condiții.

În perioada 6-10 iulie, în localitatea Sângeorgiu de Mureş, pe malul râului Mureş, în spatele  Complexului Weekend, se va desfăşura prima ediție a „Festivalului şi Universității de vară – Vibe”.

„Zilnic, aproximativ 30 de jandarmi, din cadrul Grupării Mobile Târgu-Mureş vor acţiona, în zona de desfășurare a evenimentului, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică prin monitorizarea tuturor activităţilor, pentru protecția participanților şi prevenirea oricăror acte de tulburare a ordinii publice. Dispozitivele de jandarmi vor avea în vedere prevenirea şi combaterea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale şi aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora. Recomandăm tuturor celor ce aleg să participe la eveniment, să respecte recomandările organizatorilor și ale forțelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice fel, să adopte un comportament civilizat, să-și asigure bunurile personale, să nu aibă asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente, iar pentru sesizarea oricăror fapte antisociale, să se adreseze celei mai apropiate patrule de jandarmi  sau să apeleze la 112. Respectarea acestor recomandări vă poate oferi distracție în siguranță!”, a precizat lt. Adina Chiş, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş.

(Redacţia)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Borbély László, sărbătoritul zilei

Distribuie Zi specială marți, 26 martie, pentru consilierul de stat mureșean Borbély László, coordonatorul Departamentului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.