Home / FC Municipal / Balint Laszlo: „Urmează întregirea și omogenizarea lotului”

Balint Laszlo: „Urmează întregirea și omogenizarea lotului”

După partida disputată în compania formației Mureșul Rușii Munți, antrenorul formației ASA Târgu-Mureș a dezvăluit că lotul va suferi în continuare mai multe modificări. Primele vor avea loc chiar în prima zi a cantonamentului de la Brașov, după care vor mai avea loc ultimele „retușuri”. Acest joc a constituit așadar o „triere” înaintea cantonamentului din perioada 9-22 iulie.
„Suntem abia la început cu pregătirile, la al doilea joc de verificare, mă bucur că băieții și-au dat drumul la joc, după o săptămână foarte încărcată, în care am avut zilnic câte două antrenamente. Suntem înaintea plecării în cantonamentul de la Brașov, unde vom încerca să obținem omogenizarea lotului. Cu cei patru jucători care ni se vor alătura luni la Brașov, lotul va fi definitivat cam în proporție de 70-80 %, după care vom mai efectua trei sau patru transferuri. Cu toți aceștia suntem în negocieri, cu unii am ajuns deja la o înțelegere. Până nu se semnează contractele este normal să nu le dezvăluim numele, dar pot spune că sunt jucători cu experiență în Liga II, cu care sperăm să alcătuim o echipă puternică, una care să fie capabilă să lupte pentru promovare. Eu i-am ales pe aceștia și mă bucur că cei din conducere au reușit să-i aducă. Acum mai trebuie să așteptăm o decizie favorabilă în 14 iulie, după care sperăm ca toate lucrurile să intre pe un făgaș normal”, a dezvăluit tehnicianul mureșenilor.
Echipa se va întoarce de la Brașov în 23 iulie, iar în această perioadă va susține trei jocuri amicale: în 15, cu CS Afumați (Liga II), în 19 cu AFC Hărman, din Liga III, iar în 22 cu nou promovata în Liga II, echipa sibiană AFC Hermannstadt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

A doua victorie la volei

În primul meci al celui de-al doilea turneu organizat de CSU Medicina CNUE Târgu Mureș …