Home / Invatamant / Academia Internaţională de Vară BEST, la Universitatea „Petru Maior”

Academia Internaţională de Vară BEST, la Universitatea „Petru Maior”

Distribuie

Universitatea “Petru Maior” (UPM) din Târgu-Mureş găzduieşte, în perioada 10-14 iulie, cea de-a VII-a ediţie a Academiei Internaționale de Vară BEST (Boost your Entrepreneurship Skills in Transylvania).

„Ne aflăm la startul celei de-a şaptea ediții a unui demers de formare inovator cu scopul de a dezvolta spiritul antreprenorial al tinerilor, demers unic în peisajul educaţional din România, iniţiat de Facultatea de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative a UPM şi IUT Louis Pasteur – Universite de Strasbourg. Peste 45 studenți din România, Franța, Republica Moldova sub coordonarea a 10 traineri, cadre didactice şi profesionişti practicieni, vor propune proiecte pe tema ”Aromele afacerilor” pe care le vor susţine în faţa unui juriu internaţional”, a precizat conf. univ. dr. Liviu Ciucan, organizator.

Festivitatea de deschidere a evenimentului va avea loc luni, 10 iulie, la ora 9.30, în Aula Magna UPM, prilej cu care va fi inaugurat DeSAS (Departamentul pentru Societatea Antreprenorială Studențească) și va fi lansat conceptul Thinkubator, dezvoltat în parteneriat cu Asociația Absolventilor UPM. Jurizarea proiectelor şi închiderea evenimentului va avea loc vineri, 14 iulie, la ora 9.30, în Aula Magna UPM.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Du-te dor cu Mureșul”, festival concurs național la Palatul Culturii

Distribuie În ziua de 23 septembrie, la Târgu Mureș, se va desfășura o nouă ediție …