Academia Internaţională de Vară BEST, la Universitatea „Petru Maior” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 585 Vizualizări

Academia Internaţională de Vară BEST, la Universitatea „Petru Maior”

Universitatea “Petru Maior” (UPM) din Târgu-Mureş găzduieşte, în perioada 10-14 iulie, cea de-a VII-a ediţie a Academiei Internaționale de Vară BEST (Boost your Entrepreneurship Skills in Transylvania).

„Ne aflăm la startul celei de-a şaptea ediții a unui demers de formare inovator cu scopul de a dezvolta spiritul antreprenorial al tinerilor, demers unic în peisajul educaţional din România, iniţiat de Facultatea de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative a UPM şi IUT Louis Pasteur – Universite de Strasbourg. Peste 45 studenți din România, Franța, Republica Moldova sub coordonarea a 10 traineri, cadre didactice şi profesionişti practicieni, vor propune proiecte pe tema ”Aromele afacerilor” pe care le vor susţine în faţa unui juriu internaţional”, a precizat conf. univ. dr. Liviu Ciucan, organizator.

Festivitatea de deschidere a evenimentului va avea loc luni, 10 iulie, la ora 9.30, în Aula Magna UPM, prilej cu care va fi inaugurat DeSAS (Departamentul pentru Societatea Antreprenorială Studențească) și va fi lansat conceptul Thinkubator, dezvoltat în parteneriat cu Asociația Absolventilor UPM. Jurizarea proiectelor şi închiderea evenimentului va avea loc vineri, 14 iulie, la ora 9.30, în Aula Magna UPM.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE