Home / Politic / Comunicat de presă. Consilierii liberali – “PREZENT” la ședințele extrordinare ale Consiliului Județean

Comunicat de presă. Consilierii liberali – “PREZENT” la ședințele extrordinare ale Consiliului Județean

Două ședințe extraordinare de Consiliu Județean în ultima săptămână. Cele două proiecte de o importanță majoră pentru mureșeni au determinat consilierii județeni să le trateze cu seriozitate și să răspundă toți la convocare.

’’Cele două proiecte mari ale județului Mureș – Aprobarea documentației tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici pentru investiția ’’Reabilitare DJ 106 Agnita-Sighișoara’’, precum și Realizarea din fonduri europene a proiectului ’’Modernizarea drumurilor județene DJ 151 B și DJ 142, Ungheni – Mica – Târnăveni’’ ne-au determinat să facem toate eforturile posibile pentru a participa toți cei 10 consilieri. Echipa Partidului Național Liberal din Consiliul Județean a înțeles care este misiunea lor și tratează cu maximă responsabilitate perspectiva de dezvoltare județeană. Chiar dacă doi colegi erau plecați în concediu, au decis să revină în oraș, să participe la ședință și să asigure cvorumul de două treimi necesar aprobării hotărârilor’’, a declarat Ervin Molnar, liderul consilierilor județeni ai PNL Mureș.

Încrederea cetățenilor în actul administrativ trebuie abordat cu profesionalism și implicare. Vom continua să punem umărul și să susținem proiectele prioritare pentru mureșeni, precum și, în egală măsură, vom sancționa eventualele derapaje de la agenda cetățenilor.

Biroul de presă al PNL Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Guvernul Pinocchio” ironizat de Corneliu Florin Buicu

Corneliu Florin Buicu, deputat PSD de Mureș, a scris luni, 22 februarie, pe pagina sa …