Miss-uri de Mureş (16). Laura Crișan, adepta frumuseții Victoria’s Secret Angels Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 835 Vizualizări

Miss-uri de Mureş (16). Laura Crișan, adepta frumuseții Victoria’s Secret Angels

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial inedit de interviuri realizate în perioada 2012-2017 cu cele mai frumoase mureşence, laureate cu titlul de Miss în cadrul unor concursuri de profil internaţionale, naţionale şi locale.

Redăm, în rândurile de mai jos, interviul scos „de la naftalină”, din arhiva Zi de Zi.

A purtat în 2011 coronița de Miss Târgu-Mureș, experiență care a maturizat-o în relațiile interumane. Laura Crișan are vârsta de 17 ani, 175 de centimetri înălțime, 55 de kilograme și aspiră la o carieră în domeniul muzicii. De asemenea, tânăra este de părere că o femeie frumoasă trebuie să fie și inteligentă și spune că privește cu admirație modelele de la Victoria’s Secret Angels.

Reporter: Ți-a schimbat în vreun fel viața titlul de Miss Târgu-Mureș câștigat în 2011?

Laura: Cu siguranță ca viața mea s-a schimbat odată cu câștigarea titlului de Miss Târgu-Mureș. Nu vorbesc despre o schimbare radicală ci una treptată și în diferite domenii. În  primul rând am fost privită cu alți ochi în societate, mi-am făcut mai multe relații, mai mulți prieteni, am reușit să ies din tiparele unei adolescente obișnuite de 15 ani, vârstă la care am câștigat titlul. O altă schimbare a fost și în familie, din partea celor apropiați și a părinților care m-au sprijinit și o fac în continuare, știu că sunt alături de mine.

Reporter: Ce ai simțit când erai cu coronița de Miss pe cap?

Laura: Acela a fost cu siguranță momentul când mi-am dat seama că am câștigat cu adevărat titlul, și nu visam. M-am simțit specială și importantă pentru câteva minute cât am fost în centrul atenției pe scena Teatrului de Vară.

Reporter: Care e după părerea ta definiția frumuseții?

Laura: Frumusețea este definită atât fizic cât și sufletește. Acum mă voi referi la cea fizică pentru că la un concurs de Miss unde prea puțin îți este auzită vocea contează aspectul fizic mai mult ca orice. Frumusețea trebuie să fie cât mai naturală, să îți poată atrage atenția fără a fi nevoie de mult trucaj sau alte ajustări.

Reporter: Te consideri o femeie frumoasă?

Laura: Da, mă consider o femeie frumoasă, dar nu cea mai frumoasă. Îmi place să mă privesc în oglindă și să văd cât de frumos am crescut și cum mă schimb an dupa an, dar sunt conștientă de defectele mele și de aceea nu am încercat niciodată să fiu o perfectă ci doar să fiu eu însumi ceea ce cred că mă face o femeie frumoasă.

Reporter: Cum te menții în formă?

Laura: Nu pot să spun că sunt într-o constantă dietă, ci fac mult sport. Umblu pe jos de câte ori am ocazia, alerg, mă dau cu rolele, înot. Nu sunt o persoană foarte pofticioasă deci alimentația mea este potrivită. Mănânc doar cât trebuie și sunt  dependentă de fructe.

Reporter: Cum îți place să te îmbraci?

Laura: Cu siguranță că nu îmi schimb garderoba în fiecare sezon. Acumulez piese vestimentare cât de des am ocazia, cele vechi le mai modific sau le dau pur și simplu însă nu am fost niciodată o consumatoare de modă. Pot să spun că am un aspect îngrijit și în ton cu moda dar nu am făcut o obsesie din acest lucru niciodată, deoarece în viață – spun eu – sunt alte lucruri mai importante.

Reporter: Ce pasiuni ai?

Laura: Pasiunea și ardoarea mea este muzica. De la o vârstă foarte fragedă mi-a fost prezentată de tatăl meu de la care cred cu tărie că am moștenit talent și l-am cultivat de-a lungul anilor. Sunt elevă la Școala Populară de Arte din Târgu-Mureș, la secția Canto – Muzică ușoară și în viitor mi-aș dori o carieră în acest domeniu pentru că este un dar care nu aș vrea să îl irosesc.

Reporter. Ai vreun model de care îți place?

Laura: Nu mă pot limita la un model însă privesc cu mare drag la modelele Victoria’s Secret Angels. De fiecare dată când le văd îmi fură privirea și le admir pentru frumusețea și renumele lor.

A consemnat Alex TOTH

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE