Poeta Gabriela Feceoru își lansează volumul de debut la Sibiu Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 426 Vizualizări

Poeta Gabriela Feceoru își lansează volumul de debut la Sibiu

Poeta Gabriela Feceoru își va prezenta cartea de debut la Librăria Habitus din Sibiu alături de poetul Savu Popa, la rândul său debutant cu volumul „Ipostaze” (Editura Paralela 45, 2017). Volumul Gabrielei Feceoru, intitulat „blister”, a fost publicat în acest an la Editura Cartea Românească și a avut lansarea oficială în luna mai la Salonul Internațional de Carte Bookfest de la București.

În cadrul evenimentului care va avea loc sâmbătă 15 iulie, ora 18.00, cei doi poeți vor citi din propriile creații. Despre cărțile lor vor vorbi Călin Vlasie, în calitate de editor, Prof. Dr. Mirela Ocinic și Prof. Dr. Ioan Radu Văcărescu.

Despre „Blister”, criticul Alexandru Cistelecan scrie: „«blister-ul» cu care debutează Gabriela Feceoru e, deopotrivă, un memorial de traumă și un exercițiu de exorcizare. (…) Dar, la Gabriela, tocmai ceea ce e mai firav e mai tare.”

Născută la Petroșani, Gabriela Feceoru este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității „Petru Maior” și, în prezent, masterandă a aceleiași facultăți. A debutat publicistic în Revista Vatra unde ocupă în momentul de față funcția de secretar literar. A mai publicat în România literară, Familia, Euphorion, Discobolul, Prăvălia literară și este prezentă în antologia „#Rezist! Poezia”, coordonată de Cosmin Perța.

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE