Share

Home / Invatamant / 6 elevi repartizați la liceu în Mureș cu medii mai mici de 3,00

6 elevi repartizați la liceu în Mureș cu medii mai mici de 3,00

Dacă înainte v-am prezentat specializările care au fost cele mai căutate în județul Mureș, de această dată o să vă prezentăm și specializările cu cele mai mici medii de admitere din județ. 6 elevi au reușit să fie repartizați la liceu cu medii de admitere mai mici de 3,00.

Așadar, o elevă a fost repartizată la specializarea Estetica și igiena corpului omenesc de la Liceul Tehnologic „Traian Vuia” din Târgu Mureș cu media de admitere 2,80, a absolvit gimnaziul cu media 6,81, iar la Evaluarea Națională media obținută a fost 1,80. La specializarea Mecanică de la Colegiul Tehnic Târnăveni, un elev a fost repartizat cu media de admitere 2,81. La specializarea Silvicultură de la Colegiul Silvic Gurgiu au fost repartizați doi elevi cu medii mai mici de 3,00: unul cu 2,87, celălalt cu 2,94. La o altă specializare de la Liceul Tehnologic „Traian Vuia”, ultima medie este 2,91, iar la specializarea Agricultură de la Colegiul Agricol „Traian Săvulescu” din Târgu Mureș ultima medie este 2,92.

Anul acesta, media de admitere în liceu a fost calculată ca media ponderată între media generală obţinută la Evaluarea Națională – 80%, şi cea generală de absolvire a claselor din gimnaziu – 20%.
Rezultatele repartizării în licee au fost publicate ieri pe site-ul admitere.edu.ro

(Sursa foto: ziarulunirea.ro)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cerc pedagogic despre ”Digitaliada”

Aproape 60 de profesori de matematică din județul Mureș s-au întâlnit sâmbătă, 1 februarie, în …

Share
Share