Concurs directori iulie 2017. Cel puțin 49 de posturi de director vor rămâne ocupate fără concurs Invatamant
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 835 Vizualizări

Concurs directori iulie 2017. Cel puțin 49 de posturi de director vor rămâne ocupate fără concurs

Proba scrisă a cncursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar va avea loc în data de 17 iulie, începând cu ora 9.00, potrivit documentului care cuprinde procedura operațională de organizare și desfășurare a concursului, publicat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Mureș. Pentru cele 62 de posturi de director și 43 de posturi de directori adjuncți, vacante în județul Mureș, s-au înscris 71 de candidați, unul dintre candidai a fost respins, iar patru candidați s-au înscris atât pentru funcția de director cât și pentru cea de director adjunct. Potrivit listei publicate de ISJ Mureș, dintre ceilalți candidați, 44 concurează pentru funcția de director și 23 de candidați pentru director adjunct.

În continuare, și după această a doua sesiune a concursului pentru funcțiile de director și director adjunct, prima a avut loc în toamna anului trecut, vor rămâne posturi neocupate prin concurs. De exemplu, la Liceul Tehnologic „Petru Maior”, pentru cele 3 posturi, unul de director și două de director adjunct, s-a înscris un singur candidat pentru director adjunct. Astfel, în urma concursului din iulie 2017, vor rămâne cel puțin 49 de posturi neocupate în urma unui concurs, posibil mai multe în cazul în care nu toți candidații vor promova probele. Pentru 26 dintre cele 62 de posturi de directori scoase la concurs nu s-a înscris niciun candidat, în timp ce în cazul posturilor de director adjunct – pentru 22 nu candidează nimeni.

Cea mai mare concurență la Sânpetru de Câmpie

Unitățile de învățământ unde s-au înscris mai mulți candidați pentru un post: Școala Gimnazială Fântânele – 2 candidați pentru postul de director; Școala Gimnazială „Radu Popa” Sighișoara – 2 candidați pentru postul de director; Grădinița cu Program Prelungit Nr. 4 Târnăveni – doi candidați pentru postul de director; Școala Gimnazială „Avram Iancu” – pentru cele două posturi (director și director adjunct) s-au înscris trei candidați, dintre care unul pentru ambele; Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Nr. 1 Târgu Mureș – pentru cele două posturi (director și director adjunct) candidează 3 persoane, dintre care 2 pentru ambele; Școala Gimnazială „Dacia” Târgu Mureș – 2 candidați pentru funcția de director; Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” Târgu Mureș – 2 candidați pentru un post de director adjunct; Liceul Tehnologic „Sfântu Gheorghe” Sângergiu de Pădure – 2 candidați pentru postul de director; Școala Gimnazială „Deak Farkas” Miercurea Nirajului – 2 candidați pentru postul de director adjunct; Școala Gimnazială „Sfântul Petru” Sânpetru de Câmpie – 3 candidați pentru postul de director și Școala Gimnazială Vețca – 2 candidați pentru postul de director.

Astfel, doar în cazul a 11 dintre cele 92 de unități de învățământ preuniversitar s-au înscris cel puțin doi candidați pe un post.

Lista candidaților o găsiți AICI

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE