Home / Administratie / Construcţii neautorizate depistate de Poliţia Locală Târgu-Mureş

Construcţii neautorizate depistate de Poliţia Locală Târgu-Mureş

Cadrele Direcției Poliția Locală Târgu-Mureș au efectuat, în perioada 28 iunie – 12 iulie, peste 170 de controale pe linia disciplinei în construcții – afișaj stradal, control comercial și protecția mediului pentru a rezolva probleme constatate sau semnalate pe raza municipiului.

„Astfel, pe componenta disciplină în construcții – afișaj stradal au fost executate 105 verificări pentru identificarea lucrărilor de construcții neautorizate, în urma cărora au fost depistate 11 șantiere unde nu erau respectate prevederile Legii nr. 50/1991 republicată, privind disciplina în construcții, fiind aplicate cinci sancțiuni contravenționale în cuantum de 5.000 lei, în timp ce în şase cazuri au fost emise somații de oprire a lucrărilor până la clarificarea situațiilor”, a precizat Valentin Constantin Bretfelean, directorul executiv al Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Străzi din Luduș modernizate

Reprezentanţii Primăriei oraşului Luduş anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de …