Dow AgroSciences, soluţii individualizate pentru fermieri Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 430 Vizualizări

Dow AgroSciences, soluţii individualizate pentru fermieri

Ziua Câmpului, eveniment organizat la mijlocul lunii iunie de Dafcochim Agro Târgu-Mureş în localitatea mureşeană Seuca (comuna Găneşti), s-a bucurat şi de prezenţa echipei Dow AgroSciences, una dintre primele mari companii producătoare de inputuri pentru agricultură din lume, care derulează o vastă activitate în domeniul cercetării şi dezvoltării. Echipa Dow AgroSciences a fost condusă de Iulia Nicola, Country Manager România, care a avut amabilitatea să ne acorde un scurt interviu despre portofoliul actual de produse, dar şi despre perspectivele de viitor din domeniul protecţiei plantelor.

Reporter: Cu ce gânduri aţi revenit în judeţul Mureş, la ferma experimentală de la Seuca?

Iulia Nicola, Country Manager România, Dow AgroSciences: În primul rând, ţin să precizez că mă simt onorată să fiu prezentă la un nou eveniment de marcă, extrem de util pentru fermieri, organizat de compania Dafcochim. Şi de această dată, mă declar foarte mulţumită de organizarea excelentă pe care am găsit-o aici, la Seuca, până în cele mai mici detalii. Desigur, reîntâlnirea cu partenerii de la Dafcochim şi cu fermierii din Transilvania a fost şi de această dată plăcută şi, evident, benefică pentru fiecare.

Rep.: Ce portofoliu de produse aveşi pentru fermieri la standul Dow AgroSciences?

I.N.: Dow AgroSciences este specializat şi recunoscut atât în România, cât şi pe plan global, ocupând poziţia de lider pentru combaterea buruienilor din culturile de cereale. Avem un portofoliu complet, de la variante simple până la erbicide gen Floramix sau Pallas, produse care sunt deja foarte bine cunoscute şi consacrate în combaterea buruienilor din culturile de cereale.

Rep.: Sunteţi mulţumită de evoluţia loturilor experimentale de la Seuca?

I.N.: Da, practic toate culturile din jur sunt erbicidate cu produsele Dow AgroSciences, cu Pallas, cu Floramix, cu Lancelot, sau chiar cu noutăţile, produsele care vor veni în anii următori, mă refer la Pixxaro şi de Mustang Forte. Nu doar aceste două produse vor veni pe piaţă, mai sunt şi altele. Practic, în următorii trei ani vom avea cinci noi lansări în România.

Rep.: Ce fel de caracteristici vor avea viitoarele produse din portofoliul Dow AgroSciences?

I.N.: În primul rând, produsele pe bază de arilex, un nou ingredient activ Dow AgroSciences, practic o moleculă cu totul şi cu totul specială, cu mod de acţiune diferit de tot ce există astăzi în piaţă, în domeniu. Arilex vine şi întregeşte spectrul de combatere a produselor pe care le avem deja pe piaţă. Vor fi concepte noi, specializate, bine definite, în funcţie de nevoile fiecărui fermier în parte. Nu vom avea doar un produs, ci produse sau concepte conturate pe nevoile fiecărui fermier în parte.

Despre DowAgroSciences

Dow AgroSciences este una dintre primele mari companii producătoare de inputuri în agricultură, cu o vastă activitate de cercetare şi dezvoltare. Este deţinută în totalitate de Dow Chemical Company, cu sediul în Indianapolis, Indiana, SUA.

Fondat în anul 1897, concernul Dow Chemical este unul dintre liderii mondiali ai industriei chimice care activează în pieţe precum agricultură, construcţii, petrol şi gaze, infrastructură şi transport, energie şi telecomunicaţii.

În prezent, Dow AgroSciences operează în peste 130 de ţări, în toate cele cinci continente, având o cifră de afaceri anuală de aproximativ 7,1 miliarde USD (2013), cu o echipă formată din peste 8.300 de profesionişti şi un portofoliu excepţional de produse pentru protecţia plantelor, seminţe şi biotehnologii.

A consemnat Alex TOTH

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE