Cele mai frumoase cărți din România, expuse la galeria Asociației K’ARTE Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 352 Vizualizări

Cele mai frumoase cărți din România, expuse la galeria Asociației K’ARTE

Vernisajul celei de a cincea ediții a selecției „Celor mai frumoase cărți din România“ a avut loc vineri 14 iulie la galeria Asociației K’ARTE. Volumele prezentate au fost înscrise în concursul național de design de carte, iar câștigătoarele au putut fi răsfoite printre nu mai puțin originalele nominalizate. Conform organizatorilor, „Cele mai frumoase cărți din România“ „este un proiect cultural cu desfășurare anuală, dedicat designului de carte, dimensiunii artistice a cărții văzută ca obiect“.

Vernisaj Cele mai frumoase cărți din România (Foto: Andrei Vornicu)

Printre titlurile câștigătoare se numără: „Tzara. Dada. Etc.“ (Marele Premiu), „RO_Archive: O arhivă a României în tranziție“ (Premiul pentru Album), „Post-Industrial Stories“ (Mențiunea pentru Ilustrație Foto), „Turb@“ (Mențiunea pentru Roman Grafic), „Povești din Calendar“ și „Királylány a lángpalotában – Erdélyi szász népmesék“ (Premiul pentru Ilustrație de carte, ex-aequo), „De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?“ (Premiul Carte pentru Copii), „Calaiacanaia (Mențiunea pentru Carte de Artist), „DoR (Decât o Revistă #20 – 25#)“ (Premiul pentru Publicații Periodice / Reviste)
Printre titlurile nominalizate la categoria Carte de Artist se numără „Bronx“ de Diana Gherendi, cunoscută publicului târgumureșean ca realizatoare de emisiuni la Radio Târgu-Mureș.

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE