Home / Slider / Miss-uri de Mureş (21). Mădălina Cengher, „frumoasa fatală” din Sighişoara

Miss-uri de Mureş (21). Mădălina Cengher, „frumoasa fatală” din Sighişoara

Distribuie

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial inedit de interviuri realizate în perioada 2012-2017 cu cele mai frumoase mureşence, laureate cu titlul de Miss în cadrul unor concursuri de profil internaţionale, naţionale şi locale.

Redăm, în rândurile de mai jos, interviul scos „de la naftalină”, din arhiva Zi de Zi.

Desemnată Miss Lady Transilvania 2009, la finalul unui concurs desfăşurat la Sighişoara, Mădălina Cengher este de părere că frumuseţea şi inteligenţa sunt însuşirile esenţiale ale unei femei de succes. Totodată, tânăra în vârstă de 22 de ani, 1,73 metri înălţime şi 53 de kilograme spune că a participat la concurs din curiozitate şi orice este posibil dacă îţi doreşti cu adevărat.

Reporter: De ce te-ai înscris la Miss Lady Transilvania 2009? A fost primul concurs de acest fel la care ai participat?

Mădălina: Am participat la Miss Lady Transilvania 2009 din pură curiozitate. Da, a fost primul concurs la care am participat şi ultimul, de asemenea.

Reporter: Ce senzaţie ai avut în momentul în care ai fost încoronată cu titlul de Miss?

Mădălina: A fost foarte emoţionant, nu mă aşteptam să câştig şi nu am realizat ce se întâmplă decât după ce au venit prietenii şi familia să mă felicite.

Reporter: S-a schimbat ceva în viaţa ta de la acel moment?

Mădălina: Nu pot să spun că mi s-a schimbat viaţa datorită acestui concurs, poate doar dacă mă decideam să fac modelling pe viitor, putea să fie un start bun pentru o carieră. Dar nu. Singurul lucru care s-a schimbat de atunci este faptul că am câştigat mai multă încredere în mine. Pentru prieteni şi familie am rămas aceeaşi Mădă, deoarece nu s-a schimbat nimic în comportamentul meu în urma acestui concurs.

Reporter: Care e după părerea ta definiţia unei femei frumoase?

Mădălina: Se spune că gusturile nu se discută, ceea ce este frumos pentru unul nu este neaparat frumos şi pentru celălalt, tocmai de aceea nu am o definiţie pentru acest concept. Eu sunt de părere că fiecare femeie e frumoasă în felul ei, fie că frumuseţea ei vine din interior, fie din exterior.

Reporter: O femeie frumoasă trebuie să fie şi inteligentă?

Mădălina: O femeie frumoasă dacă este şi inteligentă este femeia fatală, o femeie de succes. Cred că urmatoarele caracteristici se potrivesc perfect unei femei frumoase şi inteligente: este pregătită profesional şi mereu pusă la punct cu subiectele de interes şi de care are nevoie în viaţa ei socială, are încredere în ea, e ambiţioasă, feminină şi are atitudine, e elegantă prin gesturi.

Reporter: Cum îţi menţii silueta? Ai vreun secret?

Mădălina: Din fericire, nu am fost nevoită niciodată să ţin vreo cură de slăbire sau să fac anumite eforturi pentru a-mi menţine silueta. Mereu am fost slăbuţă, indiferent de ce mâncam. Poate un secret ar fi, mai mult pentru sănătate: cei doi litri de apă pe zi.

Reporter: Ai vreun stil vestimentar? Cât de importantă este moda pentru tine?

Mădălina: Da, de obicei sunt atentă la piesele de vestimentaţie pe care le aleg pentru orice ocazie. Este importantă moda. Deşi se spune că haina nu face pe om, consider că stitul vestimentar îţi descrie personalitatea, tocmai de aceea înainte de a comunica verbal cu cineva are loc un „dialog” prin vestimentaţie.

Reporter: Cu ce te ocupi în prezent?

Mădălina: În prezent singura mea preocupare este şcoala. Sunt studentă în anul IV la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Babeş Bolyai” din Cluj Napoca şi asta îmi ocupă tot timpul.

Reporter: Ce hobbyuri ai?

Mădălina: Călătoriile cu prietenii dragi, bineînţeles muzica, înotul şi cititul.

Reporter: Ce ar trebui să ştie fetele care doresc să participe la concursuri de frumuseţe?

Mădălina: Ar trebui să ştie că orice este posibil dacă îţi doreşti cu adevărat. Să aibă încredere în ele şi să nu uite să zâmbească!

A consemnat Alex TOTH

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

INTERVIU – Patru elevi de la „Papiu”, calificați la Etapa Națională a Olimpiadei de Matematică. „Matematica este regina tuturor științelor”

Distribuie Performanță demnă de admirație și aplauze pentru patru elevi ai Colegiului Național „Alexandru Papiu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.