Home / Slider / Proiect finalizat de ASTUR Mureș

Proiect finalizat de ASTUR Mureș

Distribuie

Asociația “ASTUR” Mureș în calitate de beneficiar a organizat la sfârșitul săptămânii trecute(14-15 iulie 2017) o serie de manifestări ocazionate de încheierea proiectului intitulat „Muzeul de Etnografie Reghin – cultură şi tradiţie” finanțat în 2011 de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului prin Programul Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa Prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, Domeniul Major de Intervenţie 5.3.
Astfel în municipiul Reghin a avut loc cea de-a V-a ediție a manifestarilor post implementare desfășurate cu sprijinul Primăriei Reghin, în colaborarea cu Universitatea „Dimitrie Cantemir”, Goapp SRL și Ministerul Turismului. Acestea au cuprins dezbateri, prezentări, expoziții cu produse de artizanat(Cyntia Hand made) și grafică (Horia Epure), lansarea noilor broșuri, calendare, cărți poștale, mape, vederi și pliante (SC Oracler Advertising SRL) dar și reprezentări muzicale și dansuri populare specifice zonei. ”Indicatorii asumați prin proiect au fost realizați în întregime și ne bucurăm că și prin aceste acțiuni s-a contribuit la creșterea numărului de turisti în Municipiul Reghin și în Județul Mureș așa cum arată indicatorii puși la dispoziție de Institutul de Statistică Mureș. În cadrul acțiunilor s-au permanentizat mai multe activități noi aflate la cea de-a 3-a ediție pe care le dorim să le continuăm și în afara proiectului „Satul de vacanță”,”Amintiri de la bunici”, ”Badea Alexandu &Lelea Florica cu fiica Maria” alături de 3 programe turistice create pentru punerea î valoare a potențialului turistic de pe Valea Gurghiului dar și să inițiem altele noi.”, a declarat Ștefan Petru Runcan, președintele ASTUR Mureș.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.