Home / Slider / “Gheja în Sărbătoare”, un eveniment cu muzică bună și multă distracție!

“Gheja în Sărbătoare”, un eveniment cu muzică bună și multă distracție!

Distribuie

 

Primăria și Consiliul Local Luduș au organizat în Gheja, unul dintre cele mai pitorești cartiere ale orașului Luduș, zilele localității intitulate sugestiv ”Gheja în sărbătoare”. Întreaga suflare din Gheja s-a adunat cu mic cu mare în curtea școlii pentru a fi alături de organizatorii evenimentului, de invitații speciali și de oficialități.
Oferta organizatorilor a fost generoasă, existând concursuri, concerte de muzică populară, dansuri populare etc. Pe scena din Gheja au urcat artiști populari de vază din județ dar și tineri artiști din zonă, dornici de afirmare pe plan artistic: Ansamblul Mureșul cu ai săi artiști Leontina Pop, Dorina Oprea, Dorina Grad, Maria Sântean Faghiura, Ansamblul Romos din Hunedoara, artiștii Flaviu Florea, Teodora, Narcisa și Teodor Țogorean, Florin Boita, Iuliana Lung, Ciprian Picovici. Cântecele și dansurile populare au încălzit inimile celor prezenți la eveniment, spectatorii aplaudând la scenă deschisă prestația artiștilor de pe scena festivalului.

 

 

Oficialitățile județene și locale alături de oamenii locului

 

La eveniment au participat oficialități importante ale județului: senatorul Horia Soporan, deputatul Dinu Socotar, vicepreședinții CJ Mureș, Alexandru Cîmpeanu și Ovidiu Dancu, primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan, consilierii locali Gelu Virgil Puia și Tiberiu Orban, care s-au implicat și în organizare, cetățeni ai orașului și ai localității Gheja.
„A devenit o tradiţie şi pentru cartierul oraşului Luduş, Gheja, ca în fiecare an, să-şi invite oaspeţii la o sărbătoare de excepţie. Au avut loc concursuri, expoziții și activități distractive: concurs de table, expoziție și concurs canin, expoziție de păsări, animale de casă și porumbei. Pe scenă au urcat artiști precum Iuliana Lung, Teodora, Narcisa şi Teodor Ţogorean, Flaviu Florea, Ciprian Picovici, Florin Boita, Ansamblul „Fiii satului Romos” din comuna Romos, judeţul Hunedoara, şi Ansamblul Profesionist „Mureşul” din Tîrgu Mureş. Mulţumim tuturor pentru participare. Sper că v-aţi simţit bine!”, a declarat primarul din Luduș.
Omul locului responsabil pentru organizarea evenimentului, consilierul local Gelu Virgil Puia s-a declarant mulțumit de organizare și participare. ”Deși am avut emoții destul de mari cu vremea ploioasă, până la urmă soarele a ținut cu noi și evenimentul a fost unul reușit. Mulțumesc Primăriei și Consiliului Local Luduș pentru sprijin, oficialităților pentru că ne-au onorat cu prezența, voluntarilor pentru munca depusă și, mai ales, locuitorilor din Gheja pentru participarea în număr mare, așa cum ne-au obișnuit în fiecare an”, a spus consilierul local.
Organizatorii ne asigură că și anii următori vom avea parte de surprize plăcute la „Gheja în Sărbătoare”.
Ionel ALBU

 

 

Ionel ALBU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dr. Rădeanu Iulia-Maria. ” Încet, ne apropiem de un număr de 70 de copilași care poate astăzi nu ar fi existat”

Distribuie Promovarea Asociației Generații Iubite și Octrotite (GIO), chiar dacă am face-o săptămânal, tot nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.