O nouă super sală de nunți, la Darina Peștișorul de Aur! Life style
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6709 Vizualizări

O nouă super sală de nunți, la Darina Peștișorul de Aur!

„Laguna Ballroom” este noua propunere Darina pentru toți cei care doresc să marcheze un moment frumos într-un loc special. Sala face parte din Complexul Turistic Darina Sîncraiu de Mureș (Peștișorul de Aur), complex situat într-un cadru mirific, pe malul lacului, într-o oază de verde, aproape de Tîrgu-Mureș și totuși ferit de aglomerația urbană.

„Laguna Ballroom” are un design  avangarde, elegant, stil somptuos, dar, în același timp, minimalist si modern. Pentru cei care s-au săturat de ideea clasică de ballroom, cu candelabre mari și stil încărcat, Darina vine cu o propunere diferită, fresh, stil minimalist și extrem de versatil.

Culoarea dominantă este albul, cu unele tonuri discrete de gri, tocmai pentru ca sala să poată fi personalizată după gusturile fiecăruia. Chiar și nedecorată, sala este de o eleganță deosebită, oferind o perspectivă superbă asupra lacului și a întregului complex.   „Laguna Ballroom” este o sală luminoasă, aerisită, înaltă, optimă pentru nunți și alte evenimente festive.

Sala are o capacitate de 250 locuri, însă este prevăzută cu uși armonice, care la cerere pot fi glisate, fiind posibilă astfel mărirea spațiului alocat meselor. Capacitate totală ajunge până la 350 locuri, depinzând de tipul de mese ales și de modul de aranjare al acestora. Pentru a vizualiza sala sau pentru a consulta oferta de nunți pentru 2017/2018 puteți lua legătura cu un reprezentat al complexului Darina Peștișorul de Aur, zilnic între orele 8-22 sau la numerele de telefon 0265316343, 0745268155. Puteți consulta catalogul de preparate festive de la Peștișorul de aur la următoarea adresă: http://darina.ro/wp-content/uploads/catalog-hotel-laguna-sancraiu-de-mures.pdf

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE