ASA încheie cantonamentul cu remiză. Marți, tragerea la sorți FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 405 Vizualizări

ASA încheie cantonamentul cu remiză. Marți, tragerea la sorți

În cea de-a treia partidă și ultima disputată în cadrul stagiului de pregătire centralizat de la Brașov, divizionara secundă de fotbal ASA Târgu-Mureş a încheiat la eglaitate cu noua promovată în eșalonul secund, echipa sibiană  AFC Hermannstadt, scor 2-2 (1-0). În partida disputată sâmbătă la Făgăraș, echipa lui Balint Laszlo a condus cu 2-0, dar a fost egalată spre finalul partidei. Singurul „stranier” din lot, argentinianul Maximiliano Lasso a deschis scorul în inutul 10, Rafael Licu a dublat diferența în minutul 72, dar adversarii au redus după doar cinci minute diferența prin Bogdan Rusu și au egalat în minutul 84 prin Sabin Lupu.

ASA a început meciul cu formația: Fl. Iacob – Băjan, Ene, Fl. Ilie, D. Muntean, Panait, P. Iacob, Candrea, Schieb, Lasso, Boiciuc. Pe parcursul reprizei secunde au mai jucat alți 8 jucători, echipa fiind înlocuită aproape în totalitate. Cei opt au fost: Moga – Licu, Petra, Casian, Raiciu, Chertes, Petriș și Iliescu.

În cadrul cantonamentului de la Brașov bilanțul celor trei amicale a fost de o victorie (1-0 cu AFC Hărman-liga 3), un rezultat de egalitate (AFC Hermannstadt) și o înfrângere (1-2 cu CS Afumați-Liga 2). Mureșenii au înscris așadar de 4 ori și au primit tot atâtea goluri. Cele patru goluri au foste reușite de către Licu de două ori, Paul Iacob și Lasso câte o dată.

Echipa s-a întors duminică la Târgu-Mureș și își va continua pregătirile la baza proprie de la Academia din cadrul complexului Weekend. Până la debutul noii ediții a ligii secunde va mai susține alte două jocuri amicale, ambele pe teren propriu. Miercuri, de la ora 18.00 vor avea ca adversară formația Csikszereda Miercurea Ciuc, iar sâmbătă, tot de la ora 18.00 cu Petrolul Ploiești.

 

Stabilirea lotului și așteptarea programului

În cele mai puțin de două săptămâni rămase până la startul sezonului, programat pentru sâmbătă, 5 august, noul tehnician urmează să definitiveze împreună cu conducerea lotul cu care va porni la drum. În cantonamentul de la Brașov, față de lotul de 17 jucători deplasat s-au mai alăturat câțiva jucători, iar până la încheierea perioadei de transferuri vom mai veni alți trei sau patru, după cum a declarat antrenorul mureșenilor.

Pentru tragerea la sorți programată marți, 25 iulie, în urnă se vor afla 20 de echipe, la fel ca și în sezonul trecut, dar unul care s-a încheiat cu trei abandonuri și etape în care adversarele acestora au stat.

Din cele 20 cu drept de participare au rămas între timp doar 19 cluburi, echipa FC Braşov fiind retrasă din lipsa susținerii financiare. Locul acesteia va fi luat după toate probabilitățile de Metalul Reşiţa, retrogradată la finalul campionatului. Celelalte 18 formații care se vor afla marți în urna de la Casa Fotbalului sunt: Pandurii Târgu Jiu, UTA Arad, CS Mioveni, Chindia Târgovişte, Dunărea Călăraşi, CS Afumaţi, Olimpia Satu Mare, Luceafărul Oradea, Dacia Unirea Brăila, Foresta Suceava, CS Baloteşti, Academica Clinceni, ASU Politehnica Timişoara, Ştiinţa Miroslava, Metaloglobus Bucureşti, SCM Piteşti, Ripensia Timişoara şi AFC Hermannstadt. Incertitudinea planează însă și asupra echipei sucevene Foresta, astfel încât deja startul ar putea fi cu un tablou incomplet.

Foto: FB ASA Tg. Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE