Home / Justitie / Noi șefi la instanțe
Curtea de Apel Targu Mures

Noi șefi la instanțe

Pe raza Curții de Apel Tîrgu Mureș, au fost scoase la concurs patru posturi de conducere, iar în urma examenului derulat timp de aproape patru luni, au fost validate mandatele noilor președinți și vicepreședinți. Judecătorul Andreea Ciucă a promovat examenul pentru postul de președinte al Curții de Apel Tîrgu Mureș, cu media 9.50, adică 9 la proba scrisă și 10 nota pentru proiect și interviu.
Gabriel-Adrian Simionescu este noul președinte al Judecătoriei Mircurea Ciuc. Acesta a obținut 8,75 la interviu și 6,80 la proba scrisă, media finală cu care a promovat examenul fiind 7,775.
Judecătoria Sighișoara are, de asemenea, din 15 iulie, un nou președinte. Gabriela Boșoteanu a obținut 9,03 la interviu și 7,40 la proba scrisă, promovând cu media finală 8,215.
Ionuț Pavel a obținut 10 pentru proiectul prezentat și 7,00 la proba scrisă, iar cu media 8,5 esteb noul vicepreședinte al Judecătoriei Tîrgu Mureș. (L. V.)

Citeste si:  Pápai László (POL) explică de ce a votat pentru finanțarea ”Turului Ciclist al Ținutului Secuiesc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Noutăți despre viitoarea creșă din Sâncraiu de Mureș

Demarată la începutul lunii aprilie 2022, execuția lucrărilor la creșa din Sâncraiu de Mureș avansează …