Share

Home / Slider / În week-end, Europenele de Cros Triatlon și Cros Duatlon

În week-end, Europenele de Cros Triatlon și Cros Duatlon

La sfârșitul acestei săptămâni, mai exact de joi până duminică, în perioada 27-30 iulie, la Târgu-Mureș se vor disputa Campionatele Europene de Cros Triatlon și Cros Duatlon. La cea mai importantă competiție sportivă găzduită vreodată în Târgu-Mureș sub denumirea de „Transilvania European Cross Festival” vor fi prezenți câteva sute de atleți și paraatleți din aproximativ 30 de țări ale Europei.

Întrecerile se vor desfășura pe râul Mureș, sau în bazinul pentru bărci din complexul Weekend, la probele de înot și la Platoul Cornești pentru cele de cros și ciclism. Un program mai dataliat al întrecerilor și traseele exacte vă vom putea oferi după conferința de presă care va avea loc miercuri, cu o zi înaintea startului competiției. La aceasta vor participa reprezentanți ai comitetului de organizare, ai partenerilor principali și cei ai forului continental de specialitate. Târgu-Mureșul a primit onoranta postură de gazdă pentru această importantă întrecere în urma organizării ireproșabile a Balcaniadei din urmă cu doi ani și a Europenelor de Duatlon de anul trecut. Reușitele acestor competiții susținute și de către Primăria Târgu-Mureș s-au datorat în mare parte președintelui clubului MasterSki&Bike Târgu-Mureș, Klosz Peter, care este și secretar general al Federației Române de Triatlon. Organizatorii evenimentului sunt: Clubul Master Ski&Bike, Primăria Târgu-Mureș, Federația Română de Triatlon și firma de echipament sportiv SportLife.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Mihaela Natea (UMFST Târgu-Mureş): “Cheia în dezvoltarea cercetării și inovării este cooperarea”

Recent, Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie (UMFST) “George Emil Palade” din Târgu-Mureş a …

Share
Share