Reţinut pentru loviri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice Comunicate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 376 Vizualizări

Reţinut pentru loviri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Doi tineri, din judeţul Mureş, sunt cercetaţi de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş pentru infracţiuni loviri sau alte violențe şi tulburarea ordinii și liniștii publice. O persoană a fost reţinută. 

La data de 24 iulie 2017, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare s-au sesizat din oficiu în urma vizionării pe internet a unor imagini postate pe o reţea de socializare, cu privire la faptul că doi tineri, au agresat un bărbat şi i-au aruncat bicicleta în ghena cu resturi menajere.
Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, la data de 23 iulie 2017, pe raza municipiului Tg-Mureș, în jurul orelor 07.00, în public, doi tineri, de 22 şi 23 de ani, unul dintre aceştia aflându-se sub măsura preventivă a controlului judiciar, ar fi agresat o persoană, de 71 de ani și i-ar fi aruncat bicicleta la pubelă.
S-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de cei doi tineri sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.
Tânărul, de 22 de ani, a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE