Home / Comunicate / Yuppi Ride 2017 – Pedalăm 1800 km şi urcăm varful Mont Blanc

Yuppi Ride 2017 – Pedalăm 1800 km şi urcăm varful Mont Blanc

Distribuie

Asociaţia Clubul Sporturilor Montane Rupicapra organizează evenimentul Yuppi Ride în perioada 18 iulie 2017 – 8 august 2017.
În cadrul proiectului, Alpar Katona şi Zoltan Szenasi vor pedala 1800 km şi vor urca vârful Mont Blanc. Acţiunea are ca scop strângerea de fonduri pentru asigurarea costurilor de tăbără pentru copiii cu diabet, artrită juvenilă şi boli oncologice din Tăbăra Yuppi.
Vor porni din tăbăra de la Şăulia, acolo unde se desfăşoară taberele Yuppi, către Chamonix, pe biciclete. Vor parcurge această distanţă în 2 săptămâni, în total 1800 de km traversând 5 ţări. Ajunşi în Chamonix, în următoarele 7 zile, vor escalada vârful Mont Blanc de 4809 m altitudine. Vor fi 21 de zile de efort şi aventură ancorate în ideea de minimalism şi simplitate.
“Dorim ca şi anul acesta să ne alăturăm efortului comunităţii de a sprijini aceşti copii, de a le asigura accesul la o experienţă care le va schimba modul de percepere a bolii cu care se confruntă. Într-un cuvânt, le va schimba viaţa. Anul trecut, în cadrul proiectului Yuppi Run pe care l-am realizat, am văzut cât de mult poate însemna pentru ei o astfel de acţiune de strângere de fonduri, de aceea ne dorim să putem continua acest gen de proiect, devenit o tradiţie pentru asociaţia noastră” – declară Alpar Katona.
Sponsori şi parteneri ai evenimentului: Autoworld, Vertiv, Garmin, Arovit, iQuest, Yonder, Bellotto, PureMotion, BikeRoll, Halcyon Mobile, fun-run.ro şi Flower Shop Solutions.
Detalii: https://www.rupicaprasocial.org/yuppiride
http://yuppicamp.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=4110


De asemenea, verificati

Schimb de experiență la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”

Distribuie Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Târgu-Mureș a fost gazda unei întâlniri de socializare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.