Sport și siguranță la Dulcea Comunicate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 330 Vizualizări

Sport și siguranță la Dulcea

Poliţiştii mureşeni sunt în permanenţă preocupaţi de siguranţa copiilor, chiar şi în momentele în care aceştia nu se află în cadrul unităţilor de învăţământ, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă din cadrul IPJ Mureș.

Miercuri, 26 iulie a.c., poliţişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş, s-au deplasat la elevii aflaţi în cantonament la Complexul turistic din Dulcea, judeţul Mureş.

Poliţiştii şi jandarmii au discutat cu cei peste 20 de elevi foarte multe lucruri, printre care şi un subiect foarte important ca prevenirea delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor.

Prin activitatea desfăşurată s-a urmărit cunoaşterea/conştientizarea cauzelor, a factorilor favorizanţi în geneza delincvenţei juvenile, a consecinţelor legale şi sociale în cazul comiterii de fapte antisociale de către persoane minore (răspunderea contravenţională şi penală a minorilor, efectele comiterii de infracţiuni în plan social) şi a diferitelor situaţii de victimizare în care pot fi implicaţi minorii(dispariţiile de minori, navigarea în siguranţă în mediul virtual).

Copiii au manifestat un interes foarte ridicat faţă de toate aspectele prezentate.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE