Festivitate de avansare în grad la Jandarmerie Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 536 Vizualizări

Festivitate de avansare în grad la Jandarmerie

Ca în fiecare an, prima zi a lunii august, reprezintă pentru jandarmi o zi de împlinire și de sărbătoare, deoarece este ziua care aduce avansări în gradul următor, la termen, conform prevederilor Legii 80/1995 republicată privind statutul cadrelor militare.

În conformitate cu ordinul comandantului unităţii, marţi, 1 august, la sediul Jadarmeriei Mobile Mureș a avut loc o adunare festivă, pentru  avansarea pe treapta ierarhică următoare, a 12  subofiţeri operativi și neoperativi, după cum urmează: în gradul de plutonier 3 subofiţeri, în gradul de plutonier adjutant 8 subofiţeri, în gradul de plutonier adjutant şef un subofiţer.

„În cadrul activității, domnul locotenent colonel Dascaliuc Vasile, adjunct al comandantului unității, a înmânat însemnele de grad și i-a felicitat pe cei avansați pentru rezultatele muncii lor, urându-le mult succes în continuare, în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Pentru merite deosebite, militarii jandarmi pot fi avansaţi şi înainte de termen, cu ocazia Zilei Naţionale a României, a Zilei Jandarmeriei Române, sau în situaţii excepţionale”, a precizat lt. Adina Chiş, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE