Somaţie cu privire la vehiculele fără stăpân sau abandonate pe domeniul public ori privat al municipiului Târgu-Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 456 Vizualizări

Somaţie cu privire la vehiculele fără stăpân sau abandonate pe domeniul public ori privat al municipiului Târgu-Mureş

În conformitate cu prevederile articolului 6, capitolul 2, din Legea nr. 421/2002 – privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale precum şi a articolului 6 din H.G. nr. 156/2003 – referitoare la aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 421/2002, în vederea identificării deţinătorului legal al vehiculului, se aduce la cunoştinţă publică, lista cuprinzând autovehiculele fără stăpân staţionate pe domeniul public sau privat al municipalității, tabel care se afişează şi la sediul Primăriei Târgu-Mureş.

Menționăm că au fost identificate pe domeniul public sau privat al municipiului Târgu-Mureş, autovehiculele cu următoarele caracteristici:

FIAT MULTIPLA  de culoare verde, fără număr de înmatriculare, abandonat pe domeniul public, pe strada Gheorghe Doja nr. 18.

SUZUKI WAGON de culoare verde, fără număr de înmatriculare, abandonat pe  domeniul  public, pe strada Gheorghe Doja nr. 132.

 

BMW 316 i de culoare roșie, fără număr de înmatriculare, abandonat pe domeniul public, pe strada Ceahlău nr. 28 ( în spatele centralei termice).

 

DACIA SOLENZA de culoare gri, fără număr de înmatriculare, abandonată pe domeniul public, pe strada Viitorului nr. 15 (parcarea din spatele blocului).

Precizăm că în conformitate cu prevederile H.G. nr. 156/2003, în situaţia în care vehiculul nu este revendicat de către deţinătorul legal şi ridicat de pe domeniul public sau privat al municipiului, după expirarea unui termen de 30 de zile de la data anunţului, prin dispoziţia primarului, autovehiculul va fi trecut în domeniul privat al unităţii administrativ-teritoriale, liber de orice sarcini, urmând a fi valorificat în condiţiile prevăzute de articolul 8 din Legea nr. 421/2002.

În cazul în care nu se va da curs acestei  somaţii, vehiculele vor fi ridicate de pe domeniul public, iar eventuala restituire se va face conform articolul 15, alineatul 2 din H.G. nr. 156/2003, după achitarea unei amenzi contravenţionale de 2.000 lei şi a taxelor aferente ridicării şi depozitării vehiculelor.

(Comunicat de presă, Poliţia Locală Târgu-Mureş)

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE