Neînţelegeri financiare între SC Salubriserv şi operatorul Depozitului de deşeuri de la Sânpaul. Deşeurile din Târgu-Mureş, lăsate în plata Domnului?!? Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 485 Vizualizări

Neînţelegeri financiare între SC Salubriserv şi operatorul Depozitului de deşeuri de la Sânpaul. Deşeurile din Târgu-Mureş, lăsate în plata Domnului?!?

Consiliul Județean Mureș, în calitate de beneficiar al proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor Solide în județul Mureș (SMIDS), a remis marţi, 1 august, un comunicat de presă pe tema depozitării deşeurilor nepericuloase la Depozitul conform de la Sânpaul.

Redăm, în rândurile de mai jos, conţinutul comunicatului de presă remis de Biroul de presă al Consiliului Judeţean Mureş, cu precizarea că aşteptăm pe adresa redacţiei, redactia@zi-de-zi.ro, şi poziţia oficială a companiei SC Salubriserv SA.

„Pe această cale ne exprimăm public îngrijorarea cu privire la faptul că, periodic, la nivelul Consiliului Județean Mureș se primesc notificări de la operatorul Depozitului, Asocierea SC Iridex Group Import Export SRL – SC Servicii Salubritate Bucureşti, cu privire la faptul că SC Salubriserv SA nu achită la termen sumele datorate pentru depozitarea deșeurilor din Municipiului Târgu-Mureș.

Astăzi, 1 august 2017, am ajuns în situația în care operatorul Depozitului de la Sânpaul a ajuns în imposibilitatea de mai primi la depozitare deșeurile colectate de SC Salubriserv SA.

Consiliul Județean Mureș nu are competența de a interveni într-un contract comercial în care nu este parte, dar nerespectarea angajamentelor asumate de SC Salubriserv SA din contractul încheiat cu Asocierea SC Iridex Group Import Export SRL – SC Servicii Salubritate Bucureşti, împiedică autoritatea publică în asigurarea derulării în condiții normale a managementului deșeurilor din județul Mureș.

Deși avem certitudinea că cele două părți vor soluționa problemele birocratice care au cauzat întârzieri ale plăților către operatorul Depozitului, facem un apel către responsabilitate în ceea ce privește derularea în viitor a contractului.

De asemenea, astfel de sincope în activitatea de depozitare în condițiile legii a deșeurilor din Municipiului Târgu-Mureș reprezintă premisele pentru apariția unor zone ilegale de depozitare a acestora.

Biroul de presă al Consiliului Judeţean Mureş.”

(Redacţia)

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE