Material lemnos și autoutilitară confiscate Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 585 Vizualizări

Material lemnos și autoutilitară confiscate

Poliţiştii Biroului Combaterea Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică Mureş, împreună cu ingineri din cadrul Gărzii Forestiere Brașov, au efectuat o acțiune pe linie silvică pe raza comunei Hodac în data de 1 august, informează Biroul de Presă al IPJ Mureș.
În urma acţiunii, poliţiştii au depistat pe DJ 153C, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Hodac, care transporta cantitatea de 3,6 mc cherestea rășinoasă, fără a deţine aviz de însoţire a materialului lemnos.
Bărbatul a fost sancţionat cu amendă contravenţională, în conformitate cu art. 19, alin.2, lit. a, din Legea nr. 171/2010.
Materialul lemnos identificat, în valoare de 2.400 lei, împreună cu autoutilitara cu care s-a efectuat transportul, au fost confiscate şi predate reprezentatului Ocolului Silvic Reghin.
De asemenea, în urma unei informații obținute, a fost identificată, pe raza aceleaşi comune, cantitatea de 6,5 mc. lemn rotund, molid, care nu a fost revendicată de nici o persoană, drept urmare şi această cantitate de material lemnos, în valoare de aproape 2.300 lei a fost confiscată şi predată reprezentatului Ocolului Silvic Fîncel.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE