Cinci persoane cercetate pentru tăiere ilegală de arbori Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 282 Vizualizări

Cinci persoane cercetate pentru tăiere ilegală de arbori

Poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Gornești s-au sesizat din oficiu joi, 3 august, la ora 13.00,  cu privire la faptul că un angajat al Ocolului Silvic Târgu-Mureș urmează a se deplasa împreună cu mai multe persoane din localitatea Glodeni în fondul forestier al comunei Glodeni, pentru a tăia ilegal și sustrage arbori, cu intenţia de a-i comercializa ulterior ca lemne de foc.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, a fost organizată o acţiune, la care a participat şi un reprezentant al Ocolului Silvic Târgu-Mureş, ocazie cu care cinci persoane au fost surprinse în fondul forestier, în timp ce tăiau patru arbori, de esenţă stejar şi carpen.

„Materialul lemnos a fost cubat de către un inginer din cadrul Ocolului Silvic Târgu-Mureș rezultând o cantitate de 5 metri steri lemn de foc, de esenţă carpen și stejar, care a fost predată în custodia  Ocolului Silvic Târgu-Mureş. Prejudiciul cauzat va fi comunicat ulterior de către Ocolul Silvic Târgu-Mureş. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și tentativă la furt de arbori”, se precizează în comunicat.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE