Home / Sighișoara / Trenuleț de agrement în Centrul istoric al municipiului Sighişoara

Trenuleț de agrement în Centrul istoric al municipiului Sighişoara

Municipiul Sighișoara informează că, începând cu data de 4 august 2017, Centrul istoric va putea fi vizitat și cu un trenuleț de agrement.

În urma procedurii de selecție organizată în vederea eliberării licenței de traseu pentru desfășurarea transportului de persoane în scop turistic cu vehicule de tip titicar, Municipiul Sighișoara a eliberat o licență de traseu pentru activitatea de transport persoane cu un trenuleț de agrement de către SC Raul Expres SRL.

“Trenulețul de agrement va circula zilnic, între orele 10.00 și 21.00, pe următorul traseu: Piața Cetății – strada Zidul Cetății – strada Anton Pann – strada Morii – strada Hermann Oberth – strada Ilarie Chendi – strada Anton Pann – strada Zidul Cetății, având următoarele puncte de îmbarcare/ debarcare: Piața Cetății, strada Anton Pann și Piața Sigma. Tariful pentru o călătorie este de 10 lei/persoană, copii cu vârsta până la 3 ani beneficiază de gratuitate. În fiecare zi de luni, între orele 15.00 și 20.00, sighișorenii, pe baza cărții de identitate, pot călători gratuit, iar turiștii cazați la unitățile hoteliere din Cetatea medievală beneficiază de gratuitate”, a precizat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cazuri noi de COVID-19 în Mureș

Până vineri, 3 iulie, în județul Mureș au fost confirmate 748 de cazuri (cu 3 …