Cristian Chirteş (PNL): „Valul de pensionări speciale, un joc al PSD-ului cu sistemul de apărare” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 296 Vizualizări

Cristian Chirteş (PNL): „Valul de pensionări speciale, un joc al PSD-ului cu sistemul de apărare”

Senatorul liberal Cristian Chirteş, membru în Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, a declarat joi, 3 august, într-o conferinţă de presă, că „valul” de pensionări speciale înregistrat recent la nivelul mai multor instituţii din România reprezintă „un joc al PSD-ului cu sistemul de apărare” care „nu face decât să creeze haos”.

„Iată cum anumite declaraţii ale unor lideri politici, declaraţii aberante, pot să ducă la acest haos creat în sistemul naţional de apărare, fiindcă este un atac adus sistemului naţional de apărare, când un ministru iese fără o bază legală, fără un calcul normal, spune că va tăia toate pensiile speciale, că le va elimina, că le va diminua… Ce s-a întâmplat în ultimele zile este de-a dreptul şocant pentru mine. Eu nu ţin minte să fi fost un aşa mare val de părăsire a sistemului naţional de apărare. Atât din domeniul militar, Ministerul de Interne, Poliţii de Frontieră…”, a afirmat preşedintele Partidului Naţional Liberal Mureş.

„Pe de o parte, îi înţelegem şi pe aceşti oameni, ei se sperie că aceste pensii, aceste drepturi ale lor, le vor fi tăiate. Nu se face aşa, nu se joacă aşa cu sistemul naţional de apărare. Sper să-şi revină, CSAT-ul să ia măsurile care se cuvin”, a mai spus senatorul Cristian Chirteş.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE