Liberalii îşi fac „Guvern din umbră” Politic
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 267 Vizualizări

Liberalii îşi fac „Guvern din umbră”

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL) Mureş, senatorul Cristian Chirteş, a declarat joi, 3 august, cu ocazia unei conferinţe de presă, că în prezent „PNL lucrează la parametri normali” şi a anunţat constituirea de către liberali a unui „Guvern din umbră”.

„La nivel naţional şi judeţean s-a declanşat procedura de constituire a Comisiilor de specialitate, şi noi, la Mureş, stabilim responsabilii pe Comisii de specialitate. Asta înseamnă un fel de „Guvern din umbră”, în care fiecare pe domeniul lui este atent la cea ce se întâmplă astăzi cu programul de guvernare PSD-ALDE, şi la rândul nostru, aceste comisii au rolul de a construi un alt program de guvernare, o alternativă bineînţeles la guvernare. Astfel, noi în toamnă vom avea un nou program de guvernare, sub o nouă conducere (Ludovic Orban – n.a.), cu o nouă viziune”, a afirmat senatorul Cristian Chirteş.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • ROMÂNIA TREBUIE SĂ INTERZICĂ PARTIDELE CONSTITUITE PE CRITERII ETNICE (gen U.D.M.R.). ASTFEL DE PARTIDE SUNT O RUŞINE PENTRU DEMOCRAŢIE!

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE