Home / Cultură / Protagoniștii Festivalului „Harmonia Cordis”:Tudor Niculescu-Mizil

Protagoniștii Festivalului „Harmonia Cordis”:Tudor Niculescu-Mizil

Pe scena Festivalului Internațional de Chitară „Harminia Cordis” va urca Tudor Niculescu-Mizil, protagonistul recitalului de miercuri, 09 august , ora 19:00, de la Sala Mare a Palatului Culturii.

Tudor Niculescu-Mizil a absolvit în anul 2010 Universitatea Națională de Muzică din Bucureşti, specializarea chitară clasică, la clasa profesorului Cătălin Ștefănescu Pătraşcu. Între 2010-2012 a studiat cu renumitul pedagog Carlo Marchione, defnitivându-şi programul de masterat la Conservatorul din Maastricht, Olanda. În paralel cu activitatea de interpret, Tudor Niculescu-Mizil este organizatorul concursului național de chitară clasică Talente în afrmare,  aflat la cea de-a V-a ediție în anul 2017. În anul 2016 și-a definitivat studiile doctorale sub îndrumarea prof. univ. Dr. Șerban Dimitrie Soreanu, iar din anul 2012 şi până în present este profesor defnitiv şi titular la Școala gimnazială de arte nr. 5 din Bucureşti.  Tudor Niculescu-Mizil este invitat frecvent ca interpret  și membru în juriu la festivaluri naționale și internaționale din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Eveniment științific pentru ludușeni

La sfârșitul lunii mai 2021 au ieșit de sub teascurile tipografiei University Press din Târgu …