Home / Cultură / Lansare de carte la Luduş

Lansare de carte la Luduş

Sâmbătă, 5 august, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, în biserica cu hramul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Luduș a avut loc un eveniment cultural și duhovnicesc organizat de către Protopopiatul Ortodox – lansarea cărții „Vremea este a sluji”, de Dorin Grama și apărută în acest an la Editura Reîntregirea a Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia.

„Evenimentul a debutat cu un moment de rugăciune, după care părintele protopop Lucian Voșloban, în calitate de gazdă, a urat bun venit invitaților și a prezentat succint câteva aspecte din viața autorului cărții, din care s-a putut înțelege implicarea acestuia în viața Bisericii și în slujirea semenilor lui. În continuare, părintele Oliviu Botoi, consilier cultural în cadrul Eparhiei Alba Iuliei, a prezentat conținutul cărții Vremea este a sluji, oferind celor de față câteva lămuriri referitoare la intenția unui autor de a dărui celor din jurul lui anumite părți din experiența personală. Preacucernicia sa a subliniat importanța înțelegerii adevăratului sens al slujirii lui Dumnezeu și a aproapelui în fiecare clipă a vieții noastre, în toată „vremea” pe care Domnul ne-a dăruit-o pentru „a lucra cu frică și cu cutremur la mântuirea noastră” (cf. Filipeni 2, 12)”, se precizează pe site-ul Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia, www.reintregirea.ro.

(Redacţia)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ultimul veteran de război din Luduș a părăsit frontul vieții

In memoriam, Col. (rtg) Tănasie Fanea (1922-2020) Tănasie Fanea s-a născut în 4 septembrie 1922 …