Admitere UMF Tîrgu Mureș. Diana Chirteș, prima admisă la Facultatea de Farmacie Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1532 Vizualizări

Admitere UMF Tîrgu Mureș. Diana Chirteș, prima admisă la Facultatea de Farmacie

Pasionată de chimie, încrezătoare în forțele proprii și extrem de ambițioasă, Diana-Andreea Chirteș, absolventă a Liceului Tehnologic „Petru Maior” din Reghin, profil Matematică-Informatică, a reușit performanța de a fi admisă prima la Facultatea de Farmacie, programul de studiu Farmacie, linia română, cu media de admitere 9,88.

Diana Chirteș s-a pregătit intens pentru examen înainte cu un an și a participat la simulările de admitere, la Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș, pentru a se autoevalua și pentru a simți emoțiile unui examen atât de important. Ea și colegii săi își vor însuși tainele profesiei de farmacist în noul sediu al Facultății de Farmacie, dotat la cele mai înalte standarde.

„Am început sa mă pregătesc cu seriozitate pentru admitere înainte cu un an de examen, moment în care eram nehotărâtă în ceea ce privește specializarea pe care îmi doresc să o urmez. Oscilam între Medicină Dentară şi Farmacie. Am lăsat la o parte acest gând și m-am focusat pe ceea ce conta cel mai mult -pregătirea. Așadar, am ales să dau examenul de admitere din chimie, acest lucru oferindu-mi o oarecare siguranță, întrucât materia pentru admitere, chimia organică, era aceeași pentru ambele specializări. Am participat la simulările de admitere organizate de UMF Tîrgu Mureș și mi-au fost de mare ajutor, deoarece prin intermediul lor m-am putut autoevalua la cel mai sever mod, mi-am dat seama de lipsurile pe care le am și, de asemenea, am simțit în cel mai real mod emoțiile unui examen atât de important”, povestește Diana Chirteș, pentru blogul UMF Tîrgu Mureș.

(Articolul integral îl puteți citi pe blogul UMF Tîrgu Mureș – AICI)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE